Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Lanfaer написа:Какво пиеш?
Ябълков сок. 8) Освен други работи...
Lanfaer написа:....ами всички ли сте така отзивчиви?
Ами, не мога да говоря от името на другите, но май да. ;) Никой няма да откаже да помогне, системата я има, но тя не е официална ами самодейна, така че често пъти трябва сам да питаш и тормозиш останалите. Така че питайте семпаите, не се свенете!
Изображение
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

fan4battle написа:
А да извадя ли една снимка-компромат, дето сте със Захари? :twisted:
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

Александър написа:
fan4battle написа:
:lol: :lol: :lol:
хахах,хванаха те...а как само се правиш->ябълков сок :lol:
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Александър написа:
fan4battle написа:
Само дето на снимката го няма Ванката, без чиято неоценима помощ не бих достигнал такива величини! 8) Но бирата я пия основно в социална обстановка, все пак е официално японистично питие, докато ябълковия сок си го пия и сам. Ябълков сок for teh win!
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

червена или зелена? Аз ябълките ги предпочитам натюрр :) да гризкамм охх как ми се доядеее
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Мда, ама Иванчо поне си признава всичко и не се крие зад ябълков сок. :twisted:
Виж, аз да го бях казал, повече щяха да ми повярват. 8)
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Айде не ме сравнявай с него, не съм му в категорията! :lol:
А аз като пия бира - пия бира. Като пия ябълков сок - пия ябълков сок. Зелена ябълка повече от червена. Но да, друго са си натюралните. От градината на дедо... :toothy4: (добре че имам тука!)
Последно промяна от fan4battle на 13 Сеп 2007, 14:29, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Аз си крада :) хехеххе от чуждите дворове са ми по-сладки....
Сега от баба получихме една хубава партида...ама свършиха :( уааа
Хора....я кажете де ходите да ядете и да пиете ...около ЦИЕК?
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Ей и Ванката ли е Японист? Все хубави деца са ивановците... защо ли всички, които познавам са такива добри пиячи....вроден или придобит навик е това?
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Зависи за кой Иван говориш. :lol:
Около циек яденето... мисля че си заслужава отделна тема. От опит е най-добре да се говори. На Стамболийски от едната страна има дюнери, от другата се намира едно местенце дето правят питки, козунаци и кифли... На Пиротска близо до 18-то има баници и тутманици, но откъм Христо Ботев си има целия асортимент... Обаче отнема повечко време дотам. В Мола има разни заведения за хранене, но май не са много-много по студентския джоб...
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Да ви влеза у темата:
За манджата, ако се задоволявате с junk food от рода на кроасани, сладки, бисквитки и т.н., всичко е в непосредствена близост до ЦИЕК, а именно метрото. Другите неща са на Стамболийски, иам едни Дюнери (Али Баба при това :]), а другото разбира се е в Мола, но там цените са.. хм :)О
medicate, medicate
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Уууу fan4battle не спинкаш ли? :) късно е вече :) хихихи
Даммм определено ще папам в нас :) мисля да си засадя едно ябълково дърво на терасата ...в саксия :) дали ще стане?
То при тези малки почивки надали ще има време да се ходи до някъде....но все пак гладът обхване ли те ...не пита :) иначе готини кафенца? Онда е готинко ама е БАЯ скъпо вътре :) въхх още съм възмутена и огорчена от цените на курабийките или там какви сладки се водеха.... бляхх а на втория етаж има едно кафе с книги и етажерки...чудя се дали може да се четат? разбрах, че и в ЦИЕК си има кафенце....защо ли не го видях при записването....как е то? става ли?
Като цяло мястото, на което е разположен факултетът е кофти..на две главни и май май няма богат избор на кафета...или аз не виждам добре?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Не виждаш :) Кафето долу в метрото е прилично, а най-вече - топло, имайки предвид предстоящите зимни месеци. Това в ЦИЕК работи сега, макар че не е нищо привлекателно, даже напротив :>
В Мола е пълно с кафета на 3тия етаж, мкдоналдси, храни, мексикански, всякакви. Кафе да искаш ;)
medicate, medicate
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Lanfaer написа:Уууу fan4battle не спинкаш ли? :) късно е вече :) хихихи
Сега като го споменаваш си дадох сметка - всъщност не спя! :shock: :lol:
10-15 минути, колкото са почивките, стигат за да се зареди човек със содена питка примерно и да се върне. При по-активен подход на движенито де. :lol: Но един японски ориз ако можеш да си приготвяш и носиш от къщи, най-добре ще е! ;)
Кафенцето в циек е с много сносни цени (съдя обаче по чая, кафе понеже не пия. Иначе вафлите са над оптимума), в сравнение с другите де, и там често кибичат студенти. Въобще няма вид иначе. Колко ли събития обаче са се случили там, или поне са били обсъждани... Май съм изпуснал доста като периодите на чакане съм ги прекарвал другаде... Иначе, пропуснала си го при записването, защото е било затворено. А всъщност е съседната врата.
Относно засаждането на ябълката, ако действаш от семе, според мен недей храни надежди. Аз например имам една почти пълнолетна мандарина, която не показва признаци на зрялост. :lol:
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Я пак? Искам мандаринаааааааааа ейй лош си само дразниш аз дори и дръвче нямам.... :( може би трябва наистина да поседя,защото човек дето не е засял поне едно дръвче в живота си не е живял казва някаква поговорка :)
Относно кафетата...толкова много инфоооо та за Мола само Онда признавам, на третия етаж има всичко но ме изнервят металните столчета и маси....говоря за нещо уютно с кожен салон хахахаха бъзик бе за едно сепаренце на което да се разпльокаш кат човек....това в ЦИЕК ще го видим :) разбрах, че някъде зад MAll-а имало билярд оххх
А за метрото също не е лош като идеяя....дано да остане време само за кафета :)
А библиотеката уютна ли е? За всички в ЦИЕК Е ЕДНА? Или не?

П.С. Аз ще си лягам, че утре рано пиле рано пее :) лека phoebe :) лека fan4battle
София идвам :)
Заключено

Обратно към “ФКНФ”