Предложения за промяна и развитие на форума
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
и аз мисля, че не е необходимо да се създават отделни теми за задочници и редовни... това допълнително би разширило и без това необходимостта от много форуми и теми... и все пак колко са специалностите, в които е разрешено да си задочно?... въпрос на обсъждане...
да се подрежда инфото хронологично по години, както вече беше предложено... мисля че това е добър принцип на подреждане...
да се подрежда инфото хронологично по години, както вече беше предложено... мисля че това е добър принцип на подреждане...
А в крайна сметка в това СУ няма ли ФМИ и ФМИ не означава ли Факултет по Математика и Информатика? Как няма двама студенти, които да напишат форум специално за случая?
Преди да почнете да ме плюете, че нямало време - занимавам се с уеб програмиране от 3 години и съм наясно за колко време може да се направи.
Преди да почнете да ме плюете, че нямало време - занимавам се с уеб програмиране от 3 години и съм наясно за колко време може да се направи.
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Добър въпрос. И като сме на темата, кой е отговоника за така сложно подредения сайт на СУ? И не може ли да бъде написан по-простичко? Предлагам услугите си за дизайна, стига някой да се навие после да напише кода. Бих поела целия ангажимент, но вече имам да пиша две курсови работи.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
Отдалечаваме се с теб от темата, но то в бг до сега не съм видял ВУЗ с добър дизайн и добре структурирана информация.Eneya написа:Добър въпрос. И като сме на темата, кой е отговоника за така сложно подредения сайт на СУ? И не може ли да бъде написан по-простичко? Предлагам услугите си за дизайна, стига някой да се навие после да напише кода. Бих поела целия ангажимент, но вече имам да пиша две курсови работи.
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Форумът и сайта на СУ вървят отделно, за съжаление. Както се подразбира, с форума се занимават само и единствено студенти. По новия сайт се работи. Трябваше да е готов тази година. Там не се натискаме, защото бюрократичната машина ще се адейства и ще погълне дори малкото островче свобода, което в момента се опитваме да поддържаме, а на никой не му се иска, предполагам.melestorm написа:Aз одобрявам идеята, но мисля че едно подновяване на форума трябва да е съгласувано и пряко свързано с обновление на сайта на Университета...който си е остарял!!!
----------------------------
Подфорумите ще са до Факултети - без специалности и задочници най-вероятно. Достатъчно е, че за даден факултет ще има подфоруми като Новини, Административни въпроси, Изпити, Преподаватели и прочие.
Поздрави!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото