ЕТНОЛОГИЯ
Модератор: sientelo
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ъъъъъъ, нещо трябва сериозно да си поговорим на тази тема с тебеJoker написа:Ле-ле кви глурости пишете за К. Арабаджиев! Според мен той е от най-свестните преподаватели и може би най-добре си знае дисциплината. Това че не харесва на много от вас..., разбира се, че иска много на изпита...
Като птичка в небесата 
- drakusa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А Гетов няма равен. Ей така стоиш и не усещаш кога минава лекцията. Особено като почнеше да рисува по дъската... Ама за този досега все чувам, че убивал желанието и интереса. Не по време на изпита, а още с лекциите. То че на изпита трябва да се знае, трябва, ама тва си е отделен въпрос. Не може да му развиеш целия въпрос, без да сбъркаш никъде, след това да ти задава въпроси и ти и на тях да отговориш. И понеже няма за какво да се хване, накрая те забива: С какво са ползвали вместо цимент в Античността?
Не че е супер сложен въпросът, ама е някаква дребна подробност, която на всеки може да убегне. Поне така разказа миналата година приятелката ми. А тя си била назубкала материала, с интерес си чела и отишла с кеф на изпита. И накрая такава простотия. Но Митака е прав, трудно ми е да взема обективна страна, без да го познавам. Но ако е така както казват повечето колеги - не върви на добре с археологията, поне в университета.
Той между другото Гетов сега май в Нов български води. Взеха ни всичките добри преподаватели.
Той между другото Гетов сега май в Нов български води. Взеха ни всичките добри преподаватели.
-
smeshko
- Паисий
Проблемът вчера беше , че той просто не пожела да изпита и нас при положение , че бяха останали 4 човека историци .... За това се вайках , а иначе нямам и представа какъв е Гетов , но не може цяла година да стоиш и да се радваш на една поуър пойнт презентация като закъсняваш с по 1 час за лекции и в тази презентация да е цялата лекция ... а сериозно отново потвърждавам , че си мислех , че това ще е един от най-любимите ми предмети .... това , че иска много на изпита си е негово лично право и дори мисля , че му е задължение ... просто отказва хората от археологията..
In vino verittas
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
- etnolojka:)
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Веско пак е номер 1
Хайде честито и да почерпиш

Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!