Не мога да повярвам как нападнахте д-р_Хауз. Това форум ли е или кокошкарник? Извинявам се за израза, но моля ви се! Защо трябва да генерализираме изобщо? Напълно съм съгласна с Пу, че като си некадърен, каквото и да захванеш, все няма да ти се отдава и кел файда от учене и университети! Не съм и Майка Тереза, че да защитавам някой, на когото се надявам, че не му пука много какво говорят тук и как го оплюват. Смейте да ме намразите!
Хора всякакви, аз лично го уважавам, въпреки, че не се познаваме. Човекът показа кадърност като успя да влезе Скандинавистика например.

Иначе се израдвах особено на изказванията за Студентски град. Не всеки може да си позволи квартира, камо ли на друго място. Хора всякакви, пак го казвам. И аз не бях особено впечатлена като ме замъкнаха в тамошните дискотеки и..

.. имаше доста изцепки.
Аделл, я стига! Тук един човек ме научи да не обръщам внимание на конфликти по Интернет! А и Пу е душичка, вярвам, че ако я познаваше нямаше да приемеш така нещата.
Circle Line, теб просто те обожавам вече!

С тази непрекъсната агитация и окуражаване! Хаа! На 1 октомври ще дойда да ти поднеса букет.

Смей да не го вземеш само!