Какво ви направи щастливи днес /reloaded/
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Хах- мерси, само че не знам какво ще го п равя... кучето ми само тича след котето и му досажда или го лае- едното в кухнята другото на терасата обаче почна да скача и да прескача всичко което види затова го оставих на другата терасата за да не влиза в съседите... леле много е непослушно!

For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Оказа се, че имам повече приятели, отколкото см си мислела
Мн готино.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
Wherever and however the Big Bang took place, the theory insists that a speck smaller than an atom gave rise to all matter. From that matter grew an abundance of stars. Stars that shone and exploded; stars that seeded the universe with the elements of life; stars that collected in galaxies; stars that gave birth to planets, on one of which evolved creatures still struggling to discover how it all began.
- DiStuRbeD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
много добре казаноFed написа:Wherever and however the Big Bang took place, the theory insists that a speck smaller than an atom gave rise to all matter. From that matter grew an abundance of stars. Stars that shone and exploded; stars that seeded the universe with the elements of life; stars that collected in galaxies; stars that gave birth to planets, on one of which evolved creatures still struggling to discover how it all began.
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

Сетих се че снощи гледах едно филмче за децата
голямо съм малко лапе
и тва филмче много ме зарадва
Феди сигурно ще се разсмее като му кажа че мисля че ще му е интересно да го гледа
боже до къде стигнах детски филмчета да гледам - еми май до никъде
голямо съм малко лапе
Феди сигурно ще се разсмее като му кажа че мисля че ще му е интересно да го гледа
боже до къде стигнах детски филмчета да гледам - еми май до никъде
Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm
...
http://www.fun-6.com/cenni-misli-prikazka-du6a.htm