Евро 2008 - квалификации

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Колкото и да са ни добри нападателите, с три дупки в дефанзивен план няма как да искаме нещо срещу Холандия. Играхме според възможностите си! Не знам защо по всички медии хулят футболистите ни, че са играли бездушно. Нека да беше влязла топката от главата на Бербо, да ги питам тогава тия лалета как се играе срещу 9 човека в собственото си наказателно и Марто и Митко изнесени........ Това е, биха ни с гениалността на трима футболисти, които сътвориха едва 2 положения :roll
А Бербатов, колкото и да го хулите,си остава велик нападател!
Последно промяна от [ OVeRMiND ] на 14 Сеп 2007, 00:01, променено общо 1 път.
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Холандците не показаха абсолютно нищо гениално. Изобщо не се оправдаха прогнозите как ще ни смачкат с игра, ще ни натикат в наказателното и ще ни бият с 4-5 гола, напротив - ние създадохме чистите положения, а те не създадоха нито едно. Смятам че вторият им гол беше по-скоро късмет отколкото грешка в защитата. А за Иванков не знам има ли смисъл да говорим - имаше точно два удара в рамките на вратата му...
Изобщо играта на холандците много силно напомняше гаден италиански футбол - без особена мисъл, нищо не правиш, а по някое време се оказва, че водиш...
zamunda.net will never die!
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

ZdrafQueZzZz написа: Изобщо играта на холандците много силно напомняше гаден италиански футбол - без особена мисъл, нищо не правиш, а по някое време се оказва, че водиш...
нз кога ние ще прозрем тази истината...не сме нито Барцилоната, Ман. Юн., Бразилия, Холандия за да играем "тотален" футбол...то през последните месеци гореспоменатите 2 нац. отбора май също се усетиха.....то на миналото Евро се класирахме именно с "италиаснки футбол" с/у Белгия навън имахме точно 3-4 контри от които отбелязахме 1 гол и един случаен; с/у Хърватско тук до 2:0 имахме точно 2 контри отиграни от 2ма футболисти.....
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Очаквах да ни бият с повече, но и горките холандчета са супер слабички като отбор в момента. Имат ярки индивидуалности, но като отбор са нищо. Лошото е, че 10 пъти да играем тоя мач, 10 пъти ще ни бият, защото това българско поколоние футболисти и чеп за зеле не става от тях. Направо чичо Митко да пуска младоците - Ивелин Попов, Петър Занев, Цецо Генков, Домовчийски, Мишо Венков и още такива неразкрити момчета. Някои от тях може и да не станат за нищо, но поне има шанс да излезе някой талант, за разлика от 95-килограмовия Кишишев, бразилчето Лусио, недоразумението Пеев, кукличките Стилянчо и Благо, пеленгаторът Чаво Янков... да не ги изброявам всички. За Бербатов не мога да коментирам. Вярно е, че изпусна и може да бъде винен, но му влизам в положението. С такива некадърници - толкоз! В голям отбор и Бербо е голям - в малкия отбор Бербо е малък. Марто си го уважавам - той си е играч със сърце. Не блести с кой знае какви качества, но се раздава на терена. Ако всеки се раздаваше докато не припадне на терена, щяхме да сме друг отбор. Ми това е, общо взето. Шансовете ни за класиране за равни на нула - практически. Как стои положението на теория.

Тук трябва да приемем, че България спечели всичките си мачове до края.
Вариант 1: Румъния бие Холандия. Тогава България отпада.
Вариант 2: Румъния и Холандия въртят Х. Ако е Х със голове трите отбора завършваме с равни точки. Холандия и България се класират с по-добри показатели срещу Румъния. Ако Х-са е 0:0 тогава вече се смята головата разлика между трите отбора и на България е нужна победа с 2 гола над Румъния, за да се класираме.
Вариант 3: Холандия бие в Румъния. Тогава се класираме.

Пак повтарям всички тези варианти са при положение, че България, Румъния и Холандия спечелят мачовете си срещу аутсайдерите Словения, Албания и Люксембург.

:wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

За втория гол на Холандия не е виновен Иванков, ами оня некадърник Сашо Тунчев, дето остави Рууд ван Нистелрой да вземе топката, да направи 3-4 крачки с нея,да погледне къде е вратата и да стреля....през цялото това време Сашко се дърпаше назад и единственото,което направи, беше да попречи на видимостта на Иванков към топката;тя пък от своя страна му мина точно до крака и се заби с кинжална точност в долния десен ъгъл на вратата.При толкова точен удар и Буфон да беше вратар и Петър Чех, все тая....това няма спасяване.Номера е , да не оставиш нападателя да стреля от 20 метра фронтално срещу вратата.За съжаление Тунчев не го знаеше.....
FCB......Mes que un Club!!!
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

FeLiKS написа:За втория гол на Холандия не е виновен Иванков, ами оня некадърник Сашо Тунчев, дето остави Рууд ван Нистелрой да вземе топката, да направи 3-4 крачки с нея,да погледне къде е вратата и да стреля....през цялото това време Сашко се дърпаше назад и единственото,което направи, беше да попречи на видимостта на Иванков към топката;тя пък от своя страна му мина точно до крака и се заби с кинжална точност в долния десен ъгъл на вратата.При толкова точен удар и Буфон да беше вратар и Петър Чех, все тая....това няма спасяване.Номера е , да не оставиш нападателя да стреля от 20 метра фронтално срещу вратата.За съжаление Тунчев не го знаеше.....
Топката мина до крака на Томашич. Нистелрой размина Тунчев, който от своя страна много правилно реши да не го фаулира т.к. нямаше други холандци на близо, а само наши. Нистелрой просто видя пространство за удар и би, това е да си голям нападател!
Друг е въпроса, дали беше по-правилно Томашич да го атакува с риск да го фаулира или да го дебне да сбърка, както и направи. :cry:
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Добре де, Томашич, Тунчев....все тая.И двамата са един дол дренки. :D А като се сложи,както и ДобрефФ беше написал "95-килограмовия Кишишев и бразилчето Лусио" :lol: и всъщност защитата на България не прилича на нищо;но Иванков имаше вина само за първия гол(лошо построена стена, само 2-ма човека бяха там), за втория....втория не стана заради него.
Доста критики се изказаха и срещу Лусио Вагнер,най-вече заради това, че Робин ван Перси го развинти отляво;това е вярно, но в този момент крилото на Арсенал е в такава форма, че който и защитник да играе срещу него, положението ще е същото.Ако Перси има добра вечер, той минава откъде и през който си поиска;ние пък друг ляв бек нямаме, и Махаил Венков да беше там и Ивайло Петков, пак нямаше да могат да спрат "летящия(или танцуващия :lol: ) холандец" с N7 на гърба...
И сега , за да не каже някой , че защитавам играчите на Левски и следователно да реши, че съм от този отбор, ще кажа, че според мен Велизар Димитров трябваше да започне мача титуляр;вместо Телкийски;Мечо е пълна скръб в момента и по-принцип никога не е бил бог знае какъв футболист;лидера на ЦСКА е в пъти по-бърз, конструктивен и остър играч, но Димитър Пенев избра друго..... :wink: :wink:
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

FeLiKS написа:..
И сега , за да не каже някой , че защитавам играчите на Левски и следователно да реши, че съм от този отбор, ще кажа, че според мен Велизар Димитров трябваше да започне мача титуляр;вместо Телкийски;Мечо е пълна скръб в момента и по-принцип никога не е бил бог знае какъв футболист;лидера на ЦСКА е в пъти по-бърз, конструктивен и остър играч, но Димитър Пенев избра друго..... :wink: :wink:
то не го пусна титуляр май защото не бе сигурно дали може да издържи повече от 20мин на терена...
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

DobreFF написа:Тук трябва да приемем, че България спечели всичките си мачове до края.
Вариант 1: Румъния бие Холандия. Тогава България отпада.
Вариант 2: Румъния и Холандия въртят Х. Ако е Х със голове трите отбора завършваме с равни точки. Холандия и България се класират с по-добри показатели срещу Румъния. Ако Х-са е 0:0 тогава вече се смята головата разлика между трите отбора и на България е нужна победа с 2 гола над Румъния, за да се класираме.
Вариант 3: Холандия бие в Румъния. Тогава се класираме.

Пак повтарям всички тези варианти са при положение, че България, Румъния и Холандия спечелят мачовете си срещу аутсайдерите Словения, Албания и Люксембург.

:wink:
Май ми се струва, че няма как с Холандия да завършим с равни точки при положение, че спечелим всичко до края, Холандците извъртят равен на Румънците и те спечелят всичко до края. Така че нещата се свеждат до мача ни с Румъния. При равни точки прекият двубой ли се гледа или головата разлика (само че коя, пълната или само между отборите, замесени в борбата както беше на Евро04)?

А що се отнася до националния отбор, мисля, че Бербатов, Мартин и да речем Стилян са ни класните футболисти. Останалите са гола вода. Също така резултатът в Холандия по никакъв начин не бива да ни притеснява, тъй като загубата си влизаше в плановете още когато беше изтеглен жребият. Или някой е очаквал друго?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Съгласен съм,че загубата в Холандия се очерта още след самия жребии :wink: и не бива да се правят трагедии от това.Равния с Албания на "Васил Левски" обаче беше страхотна издънка и сега, точно тя е на път да ни изяде главата.Просто трябваше да ги бием тия,никой друг от фаворитите няма да изгуби точки срещу албанците.
Ако не се класираме за европейското(което няма да е кои знае каква изненада , нито пък ще ни е за сефте), то ще е именно заради загубата на тези 2т. в София;
А пък като гледам в момента общия изглед на квалификационите групи, се чудя кой(или кои) от Англия, Италия, Испания, Португалия ще остане извън сметките за Евро 2008.... :roll: :roll:
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Определено равният с Албания беше най-голямата ни грешка. Що се отнася до "големите" с радост бих видял как Англия или Италия пропускат Европейското. Кои са ви фаворити? Аз много ще се радвам и очаквам добро представяне от Германците.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

И аз бих се радвал много ако албионците не се класират,но иначе съм от Италия и ако те отпаднат :( нзм....няма да гледам мачовете сигурно... :) "Адзурите" в момента са в най-неизгодна ситуация, защото имат гостувания на Украйна и Шотландия. И те като нас направиха непредизвикана грешка, изгубиха 2т. у дома(1:1 с Латвия в Неапол),не можаха да бият и Франция....но с тоя треньор-толкова.Иначе за фаворити е рано да се говори.....те са едни и същи почти винаги...знаят ги всички-Италия, Франция, Англия, Германия, Холандия....както и Испания и Португалия.Но само при положение, че успеят да се класират :wink: :wink: Рано е за такива генерални прогнози...само си спомнете кой отбор спечели последно европейско...хаха.... :lol: може да има и изненади.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Спокойно, днес поне ще бием 100% :lol:
Да живее отбора на Форум СУ
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

[quote="sedrik"] Що се отнася до "големите" с радост бих видял как Англия или Италия пропускат Европейското. Кои са ви фаворити? Аз много ще се радвам и очаквам добро представяне от Германците. /quote]
ENGLAND!
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Ми аз им бях голям фен на англичаните, но толкова ме разочарова играта им на Световното, че оттогава не ги долюбвам особено.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”