ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
Metalhead
В началото бе словото

Мнение от Metalhead »

Леле Веско, тоя явно много те и изнвервил, като гледам изял си материала :D ! Имайки предвид, че половината от тия неща дето си изброил, си нямам идея какво означават ( нищо, че има 6 на тоя изпит :roll: ) . Айде успех утре!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

айде мерси :) хахаха и много поздрави на мариеле , за която днес чак ми стана жал, толкоз сладко гледаше ;)
In vino verittas
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: Ле-ле кви глурости пишете за К. Арабаджиев! Според мен той е от най-свестните преподаватели и може би най-добре си знае дисциплината. Това че не харесва на много от вас..., разбира се, че иска много на изпита...
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Joker написа::shock: Ле-ле кви глурости пишете за К. Арабаджиев! Според мен той е от най-свестните преподаватели и може би най-добре си знае дисциплината. Това че не харесва на много от вас..., разбира се, че иска много на изпита...
Ъъъъъъ, нещо трябва сериозно да си поговорим на тази тема с тебе :roll:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Metalhead
В началото бе словото

Мнение от Metalhead »

Брей интересен диспут се заформя тука :) ! Жалко, че не мога да се включа, аз при Гетов бях, а той си е пич отвсякаде :notworthy:
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

А Гетов няма равен. Ей така стоиш и не усещаш кога минава лекцията. Особено като почнеше да рисува по дъската... Ама за този досега все чувам, че убивал желанието и интереса. Не по време на изпита, а още с лекциите. То че на изпита трябва да се знае, трябва, ама тва си е отделен въпрос. Не може да му развиеш целия въпрос, без да сбъркаш никъде, след това да ти задава въпроси и ти и на тях да отговориш. И понеже няма за какво да се хване, накрая те забива: С какво са ползвали вместо цимент в Античността? :?: Не че е супер сложен въпросът, ама е някаква дребна подробност, която на всеки може да убегне. Поне така разказа миналата година приятелката ми. А тя си била назубкала материала, с интерес си чела и отишла с кеф на изпита. И накрая такава простотия. Но Митака е прав, трудно ми е да взема обективна страна, без да го познавам. Но ако е така както казват повечето колеги - не върви на добре с археологията, поне в университета.
Той между другото Гетов сега май в Нов български води. Взеха ни всичките добри преподаватели. :geek:
Аватар
Metalhead
В началото бе словото

Мнение от Metalhead »

Така е, парите въртят света 8) Иначе, каквото знам за Арабаджиев той си е :whax:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Проблемът вчера беше , че той просто не пожела да изпита и нас при положение , че бяха останали 4 човека историци .... За това се вайках , а иначе нямам и представа какъв е Гетов , но не може цяла година да стоиш и да се радваш на една поуър пойнт презентация като закъсняваш с по 1 час за лекции и в тази презентация да е цялата лекция ... а сериозно отново потвърждавам , че си мислех , че това ще е един от най-любимите ми предмети .... това , че иска много на изпита си е негово лично право и дори мисля , че му е задължение ... просто отказва хората от археологията..
In vino verittas
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Кой сега е номер 1 ?!?!? ХАхаха Веско има 4ка по археология и е на крачка от скок до космоса :) :) :) :)
In vino verittas
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Ееееее, честито!!!!Внимавай със скока до космоса-на 1-ви октомври да си на Земята :lol:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Еми как разбира се на земята ще съм :) То ако ще е за вас с удоволствие :)
In vino verittas
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

ее ай честито :P :hello1: пребори се с археологията най-накрая 8)
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Веско ще черпи!!!! :occasion5: Тепърва те чакат изпити, археологията е фасулска работа все пак. Което значи, че ще има още много черпене :wav:
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

Веско пак е номер 1 :lol: :D :D Хайде честито и да почерпиш :wink: :cheers:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ахах да бре да не повярва човек :) Ма ще почерпя разбира се бре :) Нали съм обещал в апартамента да ви водя :)
In vino verittas
Заключено

Обратно към “ИФ”