Какво става, когато оставиш всички изпити?
Модератор: sientelo
Ами колега по съдба,
, на мен два от изпитите ми се дублират в един и същи ден
Днес ще звънна на инспекторката да попитам. Желая ти успех на изпитите - и на всички, които имат поправки. Ще ги разбием. 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
No more turning away?
-
T1000
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Привет : )
Аз останах с един, ама не знам кога е
От канцеларията на факултета ми казаха да ида към края на август да видя, но като първокурсник още нямам много опит в тия неща (първата поправка ми е това), та да ви питам освен да цъфнеш на датата (ако я узнаеш), някакви допълнителни записвания и такси има ли?
Аз останах с един, ама не знам кога е
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
не, споко, отиди да провериш на коя дата ще ти е поправката и после отиваш тогава и дай боже си взимаш изпита по живо по здравоT1000 написа:Привет : )
Аз останах с един, ама не знам кога еОт канцеларията на факултета ми казаха да ида към края на август да видя, но като първокурсник още нямам много опит в тия неща (първата поправка ми е това), та да ви питам освен да цъфнеш на датата (ако я узнаеш), някакви допълнителни записвания и такси има ли?
Като птичка в небесата 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Ааа, продължавам със страхотните изяви. Лелеее, как ме гърчи тоя за една четворка... За да се убеди, че не съм преписвал. Всичко живо преписваше, ега ти. Аз съм казвал неведнъж - и за стотен път да се явявам по нещо, няма да препиша грам
Човек трябва да е чист пред съвестта си 
Остана ми най-гадния изпит. Ауууу, е тая бабичка главния асистент... няма друг като нея. Който е от Мат., Приложна мат. или Мат. и инфо знае за Андрейчин, няма как. Която и да е лекторката, тая си прави каквото иска.
Един път влязла в недобро настроение и започнала да гони преди да е започнал изпита. ТИ - без книжка - ВЪН, ТИ - седнал си на криво - ВЪН и изгонила 5-6 човека. Дошла лекторката и ги питала какво правят навън и те казали, че Андрейчин ги е изгонила. Вкарала ги тя и Андрейчин - защо ги пускаш т.т.т.тттт, аз толкова сили похабих, за да ги изгоня!
Друг изпит - решила тая дъртата да нареди хората по колонки. Една колонка Математика, една колконка Приложна и тн. Един от Приложната не могъл да си намери место и седнал в колконка на Математика. Решил всички задачи, оная Андрейчин отишла, видяла ги и се разкрещяла - ама ти си Приложна. Защо си в колоната на Математика? Вън - 2.
Когато пуска до тоалетната, чака да се съберат 4-5 човека и ги води заедно до кенефа. Даже са разказвали, че пикаеш на отворена врата, за да не си наместиш пищови, тва-онова. И малко ако се забави, оная крещи - защо се забави? Значи преписваш.
Ама някак си трябва да я излъжем вдругиден. Да не е по-умна от нас?
Това че може да крещи и да прави човека на гъз, нищо не означава.
Остана ми най-гадния изпит. Ауууу, е тая бабичка главния асистент... няма друг като нея. Който е от Мат., Приложна мат. или Мат. и инфо знае за Андрейчин, няма как. Която и да е лекторката, тая си прави каквото иска.
Един път влязла в недобро настроение и започнала да гони преди да е започнал изпита. ТИ - без книжка - ВЪН, ТИ - седнал си на криво - ВЪН и изгонила 5-6 човека. Дошла лекторката и ги питала какво правят навън и те казали, че Андрейчин ги е изгонила. Вкарала ги тя и Андрейчин - защо ги пускаш т.т.т.тттт, аз толкова сили похабих, за да ги изгоня!
Друг изпит - решила тая дъртата да нареди хората по колонки. Една колонка Математика, една колконка Приложна и тн. Един от Приложната не могъл да си намери место и седнал в колконка на Математика. Решил всички задачи, оная Андрейчин отишла, видяла ги и се разкрещяла - ама ти си Приложна. Защо си в колоната на Математика? Вън - 2.
Когато пуска до тоалетната, чака да се съберат 4-5 човека и ги води заедно до кенефа. Даже са разказвали, че пикаеш на отворена врата, за да не си наместиш пищови, тва-онова. И малко ако се забави, оная крещи - защо се забави? Значи преписваш.
Ама някак си трябва да я излъжем вдругиден. Да не е по-умна от нас?

Колега по съдба, Бетон-е, видях сега, че си ме питал как е при мен ситуацията. На 11 септември имам два изпита, на 12 - един. Не знам дали аз ще ги разбия или те мен вече, искам просто да минават тея два дни!
Иначе честито за двата взети - това значи, че си трети курс вече
Успех на най-гадния изпит!!
Иначе честито за двата взети - това значи, че си трети курс вече
Just a world that we all must share
No more turning away?
No more turning away?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
При нас си е с два.Shemyaza написа:На мен ми каза секретарката, че с един може да се запише, а с два трябва да се подава молба към декана и той да решава
Днес лудницата беше същата, както и се очакваше. Цялата катедра геометрия бяха направили изпитите си днес. Събрахме се супер звездите на факултета - над 150 човека от Математика, Приложна математика и Математика и информатика. Половината мои познати.
Всичките с леки изключения в катедра Геометрия явно са преболедували чума, бяс, холера и малтийска треска по два пъти. Е баааа сииии. Докато наредят колоните, докато се навикат.... и нарочно ще кажат кой е допуснат до устен в четвъртък или в петък, за да нервят хората. А устния е в петък. Ае какво да кажа.

- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз се наредих без изпити....някак не го очаквах. Винаги съм си мислела, че първата година поне един ще остане за поправка 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg