КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
cherry_dream
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cherry_dream »

Ами защото до колкото разбрах матурата не е само на география на България, ами и на световна география. Пък аз другата няма да съм я учила достатъчно задълбочено за матура.
Dare To Dream
Изображение
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

Здравейте! И аз ще кандидатствам с география и вече прочетох 2 теми :D още съм съвсем в началото, да не говорим, че в училище географията ни е малко като между другото :(

относно въпроса за матурите си мисля, че ако се явя на география шансът да е изкарм 6.00 е малък. 5.60-5.70, но 6.00.... а за балообразуването всяка стотна е важна.
затова нещо друго ще си избера. другото, което много ме дразни е, че няма никаква яснота относно матурите. някакви online тестове, програми... навсякъде чувам и чета различни неща. надявам се до края на септември въпросът да се изясни
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

къда са тия неща за матурата плс линк. А ти откъде си
ИзображениеИзображение
cherry_dream
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cherry_dream »

На сайта на министерството имаше примерна матура по география и до колкото си спомням не беше само върху география на България. Ако питаш за мен -от Самоков съм. А ти?
Dare To Dream
Изображение
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

Sun shine, не се изразих правилно - за online тестове и програми само се говори, но никой нищо не е направил досега :roll: вчера даже слушах министъра да говори пак за същото. И аз ги чакам тия тестове ама...
Иначе съм от София
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

и аз мисля 4е по география матурата 6те е на целия материал не само от 11-12 клас затова мисля да държа по някои друг предмет,но и аз не съм ре6ила о6те кои 6те е
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

аз предлагам матура по физкултура :lol:
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Мама нали е учителка по Геог и днес донесе новината че на 3 Юни е матурата а поправките са чак септември.По БЕл е на 1 юни :wink:
Скоро издавали парвочници които съдържали всички 93 забележете теми от 9 и 10 клас......+ 700 теста....Мисля да го взема
А иначе не живея в Сф но уча в НПМГ
ИзображениеИзображение
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

Sun Shine, тези 93 теми с 700-те теста само по география ли са?
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Ми да 700 тестови въпроса де не 700 разл теста...и 93 теми мн ми звучат ...така че който иска да се стяга
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

и последно какво с матури ли 6те се влиза?
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

не, тази година няма да може да се кандидатства с оценка от матура по простата причина, че никой от университетите не е приел идеята (все пак сме и първите :( ) за следващите години, обаче, се очаква.
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Sun Shine, а известно ли е вече дали ВУЗ-овете ще взимат за балообразуващи матуритетните оценки или ще можем да си изберем?
Аз до днес мислех да се явя на матура по География, обаче класната каза, че няма да е добре, ако кандидатствам с нея...Та и аз си мисля за цикъла по философия (психология, етика и право и философия).
На матура се явяваш на материала, който сме учили в гимназията, а на канд.-ст. изпити трябва да покажеш, че си много навътре с нещата...

Иначе аз в понеделник ходих до ОТ (Варна) и следващата седмица може би ще започна курсовете. Там ще ми дадат учебници...За сега в училище взех 3 теми, но аз география учих до 10-ти клас, та доста неща ми се губят...

A някой от вас мисли ли да се явява на олимипиада по география? И всички ли се надяваме за туризъм в СУ? :)
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

ми аз няма да готвя английски така че нз на какво се надявам....Примерно на ГГФ и после ГИс-доста интересно. Пък географията я готвя за УНСС главно
А за Олимпиадата си заслужава ама е за наистина мн умни хора :wink: Тази година един от моя клас е 2ри в БГ ама не го пуснаха на международната
ИзображениеИзображение
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

На олимпиадата не знам дали ще се явявам. Честно казано никога не съм ходила на олимпиада по география.
Иначе смятам да кандидатствам туризъм :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”