Китаистика
Модератор: Don Horhe
- hotch_potch
- В началото бе словото
Леле, Don Horhe, бързо оздравяване. Дано до 13-ти да се оправиш!
Бтв аз пътувам утре рано и съм изключила от колко почваме
Тук прочетох нещо за 8:30, обаче спешно ми трябва някой да потвърди
Също така осъзнах, че не мога мн да се оправя от Студ град до ЦИЕК и ако случайно има някой като мен предварително настанен в Студ. град да пише да ходим заедно, че имам предчувствие, че ще закъснея както винаги, а не искам 
Бтв аз пътувам утре рано и съм изключила от колко почваме
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Potvurjdavam, che sme ot 8:30
Ot Studentski grad si hvani 280 do Pliska i ot tam hvani trolei 5, toi spira do Mall of Sofia. Moje i marshrutka da si hvanesh ot Pliska, nomer 6, tq shte te spre tochno pred CIEK, no e 1,50 lv.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- hotch_potch
- В началото бе словото
Много благодаря, защото като нищо можех да дойда в 9
А иначе за маршрутка - 23 или 32 мога да хвана от студентски до ЦИЕК или МОл-а доколкото разбрах. Иначе пак благодаря за полезната информация. Най ще се радвам на някое другарче, с което да си правим компания до ЦИЕК. Дано има някой във форума, де ...
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
- martin_kolev
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Йеее, започна учебната година.... с разочарование. Курсът ще эапочне в понеделник. Днеска пристигнах в ЦИЕК към 8 и малко. На едно място пишеше, че започваме в 8:30, а на друго - в 9:00. Няма значение, това е най-малкият проблем. Чакахме до към 10:00 горе в 30та, но преподавател нямаше. Слезнахме до долу да питаме какво става и в крайна сметка дойде преподавател - Аксиния Колева. Много приятен човек ми се стори, обясни ни какво ще учим и ни каза да заповядаме в понеделник от 8:30. Трябваше да си вземем учебници от библиотеката, за която цел ни трябваха читателски карти от Централната университетска библиотека, за които карти да си изкараме ни трябваха студентски книжки, каквито нямахме. Като се записвах ми казаха, че ще ни ги дадат на откриването на учебната година - 1 октомври, та се разбрахме да си преснимаме учебника като за начало. Хубаво, но на излизане някои от колегите отидоха да си вземат уверения и се видя, че всъщност книжките ни са готови, та поне читателски карти си изкарахме после от Централната библиотека. Аз лично се надявах да почнем оше от днес да учим, но се налага да почакаме още малко. Поне колегите са готини и ще ни е забавно 
Последно промяна от Don Horhe на 14 Сеп 2007, 10:04, променено общо 1 път.

- martin_kolev
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хехе
На мен не ми пречи, че ще чакаме до понеделник, но нямаше да се расърдя ако имахме и утре... Поне за събота и неделя щяхме да имаме малко занимание и да се организираме, но... Според мен трябваше да си имаме и утре, но нали липсват преподаватели (незнайно поради какви причини), и са решили да подминем. Изглежда ми доста неорганизирано, но силно се надявам да потръгне добре от понеделник. Аз минах през ЦИЕК и си взех учебниците. Ще бързам да си ги преснимам, тъй като (отново незнайно защо) бройките са по-малко от нас, а ние сме толкова малко! Толкова ли е трудно и скъпо да се поръчат от Китай? Ако трябва ще платим по 20-30 ЛВ! (общо двата струват 50 юана) и ще имаме нещо ново и в нормален вид... Но не... явно се счита, че са предостатъчно
Колегите иначе са супер и дори надминаха очакванията
Май скоро ще се оформи купон... на гости ще сме в Студентски
Утре ще ходя може би за student card и до БДЖ, ако има желаещи да ми правят компания, нека се обадят
Ааа и до студентски, по-точно ТУ, за да си снимам учебника 
- martin_kolev
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
С нетърпение очаквам утрешния ден