Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
подобно на крис и аз не мога да разбера каква е тази истерия около "о, с тази МБ какво ще правя"... според мен това се дължи основно на незнанието на хората какво е МБ. малко е озадачаващо, при все че биологията е задължителен предемт в училище и в девети клас се учи за днк и белтъци а после 90% от хората те гледат все едно произнасяш заклинение когато ги изричаш... или някой като пита дали ще ставаш учител по биология..
онзи ден срещнах познат, който не знаеше въобще какво означава това
хора, в 21ви век сме, предстои нова ера на стволови клетки, генна терапия, биогорива
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Не си само ти. Аз онзи ден срещнах съученик, с който сме учили заедно до 7 клас. И ме пита: "Ти микробиология ли учеше?". И представа си няма, че микробиология, молекулярна биология и биотехнологии не са едно и също. И не ми се случва за първи пътbegemot_ написа:онзи ден срещнах познат, който не знаеше въобще какво означава товахора, в 21ви век сме, предстои нова ера на стволови клетки, генна терапия, биогорива

А на мен ми се случва непрекъснато от около година насам. xD "Ти какво искаше/влезе? Микробиология, нали?". Мммда... Почти.
От друга страна, колкото по-малко хора учат молекулярна, толкова по-малка ще е конкуренцията за работни места след 10 години. Тъй че, хора, пренасочвайте се. :Р Екология рулз, етс, етс. >)
От друга страна, колкото по-малко хора учат молекулярна, толкова по-малка ще е конкуренцията за работни места след 10 години. Тъй че, хора, пренасочвайте се. :Р Екология рулз, етс, етс. >)
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
така, такаStarchild написа:А на мен ми се случва непрекъснато от около година насам. xD "Ти какво искаше/влезе? Микробиология, нали?". Мммда... Почти.
Кофти е да си порастнал.
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка: