ТУРИЗЪМ ;)
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
castelo написа:1. Изключително много мразя да ме наричат така.![]()
2. Питах, да.Пенин каза, че като се върнат всички преподаватели ще се насрочват дати. Някъде към края на октомври, началото на ноември. Той щял да каже.
Да не са те блъснали бе?
хахха... знам че мразиш да ти викат така
оки ...ще се оправя значи
да няк`в с опел ..... бях си спряла на един сфетофар този при CCS и така ме цапнаха оттттзаде......
Галка и аз ти пожелавам да се оправяш по-бързо. Освен това искам да те питам пазиш ли си тестовете от микрото и макрото,че се оказва че има колеги дето са изпуснали изпита та ако да, не ги хвърляй защото сигурно в началото на годината ще има желаещи за тях да се упражняват. Благодаря предварително от името на всички желаещи тестовете:)
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
тези които са изпуснали изпита няма да са на тест, а на тема ...PALADIN написа:Галка и аз ти пожелавам да се оправяш по-бързо. Освен това искам да те питам пазиш ли си тестовете от микрото и макрото,че се оказва че има колеги дето са изпуснали изпита та ако да, не ги хвърляй защото сигурно в началото на годината ще има желаещи за тях да се упражняват. Благодаря предварително от името на всички желаещи тестовете:)
иначе ги имам някъде в нас...... ама няма да вършат работа (кофти работа с тая тема - той даже беше обявил дата и щяло да бъде в 2ри или 3ти блок
Кофти
То тогава е вариант, ако могат да се разберат с Узунов да ходят на тестовете за освобождаване с хората, които сега ще са първи курс и да им се признава като изпит .... ама много сложно стана
. Та така се пак не ги фърляй може да ги бутнеш на новите колеги като прилична оферта:). Аз така книжките на Динев съм решил да ги бутна на разумна цена 
Бе направо като едни малки херувимченченца сме
Аз от сега пускам слуха че имам книжките на Динев за избираемата дисциплина философия и ги давам да речем на 2/3 от реалната им стойност. Имам и някоя друга лекцийка от отделни дисциплини, но за тях ще си помисля може да ми потрябват
Бе изобщо предлагам като почне годината да направим една тема за размяна на блага между стари и нови колеги - съветите ще са бонус
П.С. Не съм чел правилата на форума, ако има правило против продаването на каквото и да е се извинявам и ще едитна поста
П.С. Не съм чел правилата на форума, ако има правило против продаването на каквото и да е се извинявам и ще едитна поста
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Измислих моето благо:
среднощни разходки в гората с разяснение за растителните пояси и фауната
вечерни разходки на плажа по залез слънце, плажен огън през нощта и инфо за скоростта на нощния бриз, температурата на водата
топване в топъл минерален басейн с лекция за балнео-, климато-, плодолечение и др.

Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

-
castelo
- Флъдзила
Ми има откриване. Биолчев държи реч в Аулата. Всички се бутат да влезнат там, но повечето остават отвън. По принцип си заслужава да се види, а и следващите години едва ли ще имате желание да се бутате. Аз миналата година стигнах до вратата, вървейки след едни попове, на които всички правеха път.
След това има откривания по факултети, нашето беше в зала 245. Събират се всички новоприети, представят се преподавателите и т.н. След това не помня дали имаше събирания и по специалности отделно.

-
castelo
- Флъдзила
А да. Ми дано има концерт. Аз миналата година отидох на него, уж да слушам Сигнал, ама само пих бира докато свиреха някакви други и не ги дочаках. Нямаше толкова много хора.
Последно промяна от castelo на 13 Сеп 2007, 10:10, променено общо 1 път.