Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
И аз не знам от къде да си го намирам тоя статистически справочник. Смятах днес да си поръчам учебника на Славейков, но няма да мога,защото си срязах крака и сега куцам...та няма как да се добера до книжарница.За сега не е фатално, ще си уча по Кракашев за УНССто
Sun Shine написа:Не мога да ти кажа то4но....щото 6е канд и ж УНСС и гледам си4ко да нау4а...Но около 20
За УНСС не е нужно да учиш всички теми. Темите са като тези от конспекта на СУ плюс Полезни изкопаеми и Металургия, доколкото помня. Проблемът е, че Каракашев и Славейков не винаги са на едно мнение.
Ами аз затова 6те ги видя за какво не са на едно мнение....И ще си у4а от моите теми които са субирани от мн книги доколкото зная. А за кога ще се разбере....Предполагам скоро- в на4алото на годината... Аз се притеснявам да не променят пак в УНСС 6тото тъкмо разбрах кое как...Ина4е малко вероятно да увели4ат броя на темата-само може да улесняват
Няма да се измени съществено. Поне тази година беше така. Отпаднаха ПИ, а в темата Зърнени и Технически култури отпаднаха последните и влезе Растениевъдство. Май нямаше други промени.