Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

подобно на крис и аз не мога да разбера каква е тази истерия около "о, с тази МБ какво ще правя"... според мен това се дължи основно на незнанието на хората какво е МБ. малко е озадачаващо, при все че биологията е задължителен предемт в училище и в девети клас се учи за днк и белтъци а после 90% от хората те гледат все едно произнасяш заклинение когато ги изричаш... или някой като пита дали ще ставаш учител по биология.. :banghead: :banghead: онзи ден срещнах познат, който не знаеше въобще какво означава това :shock: хора, в 21ви век сме, предстои нова ера на стволови клетки, генна терапия, биогорива
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

И така вече би всичко е свършило , кой ще учи Е#кология , най яката спец в БФ :)
Изображение
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Insipidity написа:И така вече би всичко е свършило , кой ще учи Е#кология , най яката спец в БФ :)
Поздравления за правилния избор!
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

begemot_ не мисли че хората са толкова невежи и истерични, просто исках да споделите своите виждания , като хора с повече опит и знания в тази област! Благодаря за отговорите!
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

едва ли просто си го мисли, изпитала го е. :wink: успех на всички, които се захващат с наука, дано не се разочаровате и дано да имате късмет...всички на това се надяваме :)
Кофти е да си порастнал.
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

begemot_ написа:онзи ден срещнах познат, който не знаеше въобще какво означава това :shock: хора, в 21ви век сме, предстои нова ера на стволови клетки, генна терапия, биогорива
Не си само ти. Аз онзи ден срещнах съученик, с който сме учили заедно до 7 клас. И ме пита: "Ти микробиология ли учеше?". И представа си няма, че микробиология, молекулярна биология и биотехнологии не са едно и също. И не ми се случва за първи път :banghead: :twisted:
ИзображениеИзображение
Starchild
В началото бе словото

Мнение от Starchild »

А на мен ми се случва непрекъснато от около година насам. xD "Ти какво искаше/влезе? Микробиология, нали?". Мммда... Почти.

От друга страна, колкото по-малко хора учат молекулярна, толкова по-малка ще е конкуренцията за работни места след 10 години. Тъй че, хора, пренасочвайте се. :Р Екология рулз, етс, етс. >)
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

Starchild написа:А на мен ми се случва непрекъснато от около година насам. xD "Ти какво искаше/влезе? Микробиология, нали?". Мммда... Почти.

От друга страна, колкото по-малко хора учат молекулярна, толкова по-малка ще е конкуренцията за работни места след 10 години. Тъй че, хора, пренасочвайте се. :Р Екология рулз, етс, етс. >)
така, така :P :twisted:
Кофти е да си порастнал.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

по принцип екологията е много хубава и перспективна специалност но едно не мога да разбера - при цяла катедра екология и толкова много еколози защо гласът им не се чува като стане въпрос за опазване на защитените територии... :roll: както и да е, отклоних се от кск
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Уф, защо се почва толкова късно :) Вече нямам търпение. Още на първия ден ли ще имаме лекции?
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

cufff написа:Уф, защо се почва толкова късно :) Вече нямам търпение. Още на първия ден ли ще имаме лекции?
миличката :P не, само шишиньова ще ви поговори малко, ще ви раздадат някакви глупости и после ще си препишете програмата, понеже в нашия факултет не я дават разпечатана. :wink:
Кофти е да си порастнал.
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Ще се излее много вода за тази реализация. нали ще учите най-малко 4 години и който иска и магистратура. Да ги направим 5 години и нещо, дотогава ще има със сигурност някакви промени.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
ira
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: четвърти

Мнение от ira »

И на мен така ми се започва училище...нямам никакво търпение! :D
Изображение
The best is yet to be!
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Днес минах покрай биологическия и оправяха тревичките отпред и прекопаваха. А ще ни трябват ли престилки :)
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

да, ще ви трябват престилки:) ( съвет - има в магазините за работно облекло :wink: )
Кофти е да си порастнал.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”