Ревност
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Да, наистина до известна степен ревността може да се приеме като егоизъм спрямо ответната страна. Но какво ще кажете за случаите, когато другият постоянно дава поводи за това. Например, имам приятелка, която постоянно ревнува гаджето си, защото той на всеки купон, на всяко събиране (в присъствието на гаджето си) флиртува почти с всяка една от присъстващите момичета?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мухахахаха, аз пък имах едно гадже,което умираше да се обличам секси и да ме води по купоните на неговите приятели и цяла вечер да ме държи до него, за да видят с каква мацка ходи и да ги е яд. А на мен пък ми беше много забавно, щото мацките ги беше яд аз с кого ходя. Бяхме зашеметителна двойка
аз човек до себе си винаги имам...от 4 години не се е случвало да съм без мъж за повече от 4 месеца, но тогава бях много влюбена и го чаках да се сети

-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Като измисля някакъв оригинален отговор ще го напиша.
Сигурен съм, че имах няколко запазени, но не ги откривам
edited by Crematory: затапих ли те
Търси,търси, те все някъде между гънките мозъчни са се скрили. Или няма отговори, щото няма гънки
( надявам се , разбираш от майтап
)
Сигурен съм, че имах няколко запазени, но не ги откривам
edited by Crematory: затапих ли те
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- fire
- Живее, за да пише
Да ви призная честно и аз не зная защо тя все още е с него. След всеки купон и всяка нейна истерия аз й задавам същия въпрос. Тя ми отговаря, че причините били основно две: 1. Много го обичала и 2. През останалото време той бил към нея безкрайно внимателен и мил. Не мога да разбера какво означава за нея "останалото време" при условие, че ние през голяма част от деня сме заедно. Случвало се е да седим тримата на една маса и той да се опитва да ми пуска ръце под масата докато тя седи до него от другата страна. А знае, че тя ми е най-добрата приятелка. И когато са заедно тя доста честичко му устройва луди скандали за неговите флиртове.
За мен това е поредния пример, че любовта е сляпа, но не зная как да й помогна
За мен това е поредния пример, че любовта е сляпа, но не зная как да й помогна
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка: