Агресивни ли сте?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Cadaverous
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cadaverous »

По принцип не съм агресивна, но от време на време като ми избият сачмите и от най-малкото нещо мога да избухна, но хубавото е, че поне бързо ми минава после.
"Всичко, каквото казвам и пиша, мисля; но не пиша и не казвам всичко, каквото мисля."
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

got написа:Най - мразя конфликтите! :evil: Гледам да ги избягвам , дори премълчавам скандални неща...изпитвам ужас от агресивни хора.рядко излизам извън кожа , но направя ли го - стршно става...то търпиш , търпиш , ама всичко си има граница в 1 момент , колкото и да си добронамерен.
Колегата везна ме изпревари :roll:
много ми харесва при мъжете това че ако се скарат сбиват се и хайде готово може пак да са си приятели много по-честно и справедливо е за разлика от мръсотиите дето си правят жените
Дам, парадоксалното е, че понякога с тези, с които се сбиваш може да си станете най-добри приятели. Виж женската злоба направо ме плаши..ако беше насочена към мъжете отдавна да го няма "силния пол" :)
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Е разбира се - тестостерона си казва думата.
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
2shae
В началото бе словото

Мнение от 2shae »

До миналата година не знаех,какво ще да е това нещо,което ще ме накара да полудея!По принцип съм спокоен и често се питах на ум защо досега никога не съм избухвал.Миналия Септември за мое нещастие разбрах,че и моите нерви си имат граници.На едно кръстовище в Димитровград един младеж така ме лепна,че захапах волана на колата до половината.Последва едно жестоко изкривяване на въпросния младеж,нищо че беше с 20-30 кила повече от мене.По време на кютека се усетих,че е въпрос на време да цъфне някоя кука и да ме свари върху него.Вдигнах го от земята и го метнах в колата.Заведох го право при баща ми защото бях на изпитателен период заради една друга катастрофа и накарах юнака да му обясни че всичко е било по негова вина.Представете си картинката - пристигам при татко със доволно смачкан автомобил и изкарвам от вътре младеж полу-обезобразен.Добре че татко горе-долу го успокои иначе ако си беше изкарал медицинско не ми се мисли какво ме чакаше.Даже не му поискахме да кихне за ремонта.Сега много съжалявам че реагирах така ама поне разбрах до къде мога да търпя.
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

леле - опасен си.да не ти е човек насреща... :shock:
Аватар
2shae
В началото бе словото

Мнение от 2shae »

got написа:леле - опасен си.да не ти е човек насреща... :shock:
Няма такова нещо.Душичка съм,ама ми смляха колата! :P
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

2shae написа:
got написа:леле - опасен си.да не ти е човек насреща... :shock:
Няма такова нещо.Душичка съм,ама ми смляха колата! :P
И ти реши да му смелиш физиономията и да останеш със смачкана кола, вместо да се разбере, че той е виновен и да ти плати за ремонта :roll:
Аватар
2shae
В началото бе словото

Мнение от 2shae »

Искам да те видя тебе как ще реагираш.Гарантирам ти,че ще се спечеш и няма да знаеш,кой крив,кой прав.Може да е селско и първично ама ми дойде отвътре!
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

user-1209 написа: Е разбира се - тестостерона си казва думата.
хахахаха-абе и естрогенът не прощава...(понякога)
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
rene
От дъжд на вятър

Мнение от rene »

Истината е, че съм доста нервна и лесно се паля :oops: , но за щастие притежавам способността да запазвам външно спокойствие :? . За целия ми живот се броят на пръсти случаите когато съм излязла от кожата си и съм избухнала. Все пак досега на никого не съм скочила на бой, но това е на път да се промени - магазина в който работя има един клиент, който лично аз вече 3 пъти го хващам да краде (отделно всеки от колегите ми го е хващал поне по веднъж). Да не помислите, че става въпрос за някой бедняк :roll: - напротив има си пари човека, но по всичко личи, че има и някакво психично отклонение. Въпреки това аз тържествено съм се заклела, че следващия път като го хвана вече ще го сритам :evil: :!:
Аз знам, че нищо не знам....
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Malizia написа:
user-1209 написа: Е разбира се - тестостерона си казва думата.
хахахаха-абе и естрогенът не прощава...(понякога)
Виж сега - това, което написах е сериозно и е така. Повишеното ниво на тестостерон води до агресивност.
Не случайно има една поговорка за момичетата с мустаци, че са огън в леглото.
:lol: :lol: :lol:
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

user-1209 написа: Не случайно има една поговорка за момичетата с мустаци, че са огън в леглото. [/b]:lol: :lol: :lol:
:shock: -какво налагат си мъжете? :P
No one can live for me
It's my destiny
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Malizia написа:
user-1209 написа: Не случайно има една поговорка за момичетата с мустаци, че са огън в леглото. [/b]:lol: :lol: :lol:
:shock: -какво налагат си мъжете? :P
нещо не сванах!?
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

ами темата е за агресивността....и изводът ми беше,че момичетат, на които тестостеронът :shock: им идва в повече са много агресивни...там... :lol:
No one can live for me
It's my destiny
Аватар
dzenga
От дъжд на вятър

Мнение от dzenga »

Агресивна само, когато се налага :wink: И аз имах подобна на 2shae случка, ама бях с мотор и обелих колената :roll: А тоя пич дето ме засече ми се изсмя и каза "ами да то вие всички мотористи сте си потенциални самоубийци" :evil: .....е не издържах...цепнах му един шамар , а той толкова не очакваше , че не успя да реагира :twisted: Ако можех с кеф бих попрекалила с физическата саморазправа в конкретния случай :twisted: :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”