До пушачите!!!!! - Volume 2
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
И какво общо имат тези хора с тази тема?Vaskes написа:Не ги бъркамForester написа:Не бъркай неприязън с желание за здравословен и независим живот.Vaskes написа:Ама чак пък такава неприязан...Желанието за здравословен и независим живот и аз го имам, просто някои хора отиват отвъд това (не говоря конкретно за тази тема).
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами и в тази тема на няколко места в стремежа да се покаже колко неправилно и дразнещо е несъобразяването на пушачите с непушачите бяха изказани крайни мнения. Стана ясно, че (почти) всички искаме мир и толерантност, ама в опитите това да се покаже някои постове не прозвучваха чак толкова толерантно, с което ми напомниха на същите тези хора, които отиват отвъд желанието за здравословен и независим живот.Methuselah написа:И какво общо имат тези хора с тази тема?Vaskes написа:Не ги бъркамЖеланието за здравословен и независим живот и аз го имам, просто някои хора отиват отвъд това (не говоря конкретно за тази тема).
Знам, просто исках да видя дали непушачите са готови на същата толерантност, за която призоваватcastelo написа:Но нека не намесваме газовете в тази тема - това беше едно от условията.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Не говорех за толерантност към това (под "това" имаш предвид към пушенето в близост до непушачи, нали?), говорех за толерантност към това:Jamesmagno написа:Не сме. Не е ли малко идиотско темата да е апел против пушенето и ти да се чудиш, дали сме готови на толерантност...? Толерантен съм. По принцип. Към много неща. Към това - очевидно не.Vaskes написа:Знам, просто исках да видя дали непушачите са готови на същата толерантност, за която призовават
Много ясно, че като си против нещо няма да си толерантен към него. Но би трябвало ако във връзка с друг проблем се окажеш от другата страна да си готов да проявиш толерантност.Vaskes написа:На мен лично автомобилните изпарения ми пречат много повече, отколкото цигареният дим. Миришат по-гадно, а като мина през Орлов мост да кажем, когато има задръстване и после съм принуден в продължение на една минута да плюя, щото устата ми се е напълнила с олово. Някъде четох, че именно на Орлов мост през два-три дни вредните емисии били над нормата. Ама ако на шофьорите непушачи им кажа да се придвижват с колела за да не ме тровят надали ще са толкова толерантни.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Заклетите пушачи предполагам, че не могат да си представят свят без цигариJamesmagno написа:Естествено, ако мога да си го позволя, бих карал електрическа кола. Глей ся - автомобилът се движи примерно с 50 км/ч. Представи си свят без моторни превозни средства. Сега си представи свят без цигари.
Е, прав си, не може да става сравнение, но аз например се придвижвам перфектно без кола - в града най-често ходя пеша, но ползвам и градски транспорт и често се случва да стигам по-бързо, отколкото с кола заради безумните задръствания. За извънградско - влакове, маршрутки и така.
Но почнах много да го избивам на оф-топик, така че спирам по тая тема
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
цигари...ми не е хубаво,мисля да ги откажа,или поне да ги намаля.Но дори и това да стане,няма да имам против срещу пушачите,нито ще ограничавам пространството им.
Джеймс,предполагам,че доста твои приятели пушат,знам,че се караш на всички и знам подбудите ти-мъмренето ти може да им помогне всъщност,но в някои случаи не става и човек сам си решава в крайна сметка.
Джеймс,предполагам,че доста твои приятели пушат,знам,че се караш на всички и знам подбудите ти-мъмренето ти може да им помогне всъщност,но в някои случаи не става и човек сам си решава в крайна сметка.
Toto-I will remember
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ice_Spirit, не ми се оправдавай, а спирай да пафкаш!
И кажи на мъжа ти, като му свърши поправката да звънне, че имам да го офертирам нещо.
ОН: Фактът е, че на огромната част от световното население не й пука, затова няма да спре и потреблението, що се отнася до цигари и автомобили. Значи и производството е непредотвратимо.
Има го и другия момент: "Здравейте, г-н ентусиазирани научни работнико. Аз съм Питър Къмбърдейл от BMW. Нашата компания ви предлага сумата от 5 млн. евро, за да спрете разработката на новия си икономичен, екологично чист, недоходоносен и лош за нашия бизнес двигател. Готови сме да заплатим същата сума и за самия патент. Е?"
Бутат си се и имат пари да си се бутат.
ОН: Фактът е, че на огромната част от световното население не й пука, затова няма да спре и потреблението, що се отнася до цигари и автомобили. Значи и производството е непредотвратимо.
Има го и другия момент: "Здравейте, г-н ентусиазирани научни работнико. Аз съм Питър Къмбърдейл от BMW. Нашата компания ви предлага сумата от 5 млн. евро, за да спрете разработката на новия си икономичен, екологично чист, недоходоносен и лош за нашия бизнес двигател. Готови сме да заплатим същата сума и за самия патент. Е?"
Бутат си се и имат пари да си се бутат.