Английска Филология

Архив на теми от раздел "Студенти"
Заключено
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

И тоя път няма да го взема тоя дебат.
Навремето казвах: Я учим, колко да не зАспим, он ми пише, колко да минем.
Ако и сега го кажа ще съм наполовина прав. Пусти мързел. Добре, че изпита не е фатален. Ще си го повлача малко.

Ех... спомням си какво ни говориха в началото на тия лекции... че е за да ни улесни... да ни помогне да работим с английски по лингвистични въпроси... да се научим да дебатираме... ЧУШКИ!!! Как ни помогна, не е истина! А върхът на нахалството ще е сегашните първокурсници да го нямат - решили даскалите, че им се е провалил експериментът и айде да не мъчим и другите... Ей тогава пак ще се нахълтвам по стаите да се гавря с отговорните! Навремето само за кеф се подигравах с администрацията, както правеше Астерикс в едно филмче, ама сега ще ги избия, ако посмеят!
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

ЛЕ-ЛЕ,как така първокурсниците няма да дебатират като нас???!!! :shock: Възмутена съм,явно ние сме това поколение "на експериментите" от училище още ,та и сега ... :evil:
Иначе за самия изпит,хм,дано да съм успяла,писах,обяснявах се,пък на 9-ти септ. ще се установи :wink: Не трябваше ли проф. Пенчева да е ,а не Събев и Тинчева?!Както и да е.За въпросите,2 + група,"Genetic relatedness between languages..бла-бла,а другия беше textuality,cohesion,coherence.На мен ми се видя,че сме мнооого хора,явно дебата нещо не е много сполучлива идея,знам ли,щом го махат,ех! :lol:
8)
The empires of the future are the empires of the mind.
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Не знам дори какво означава това дето го махат, но съдейки по реакциите ви се надявам наистина да ни го спестят хехе. Но пък ако видя колегите от горните курсове да ме гледат на кръв, ще знам защо е :? .
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Re: :))

Мнение от Sw1tched »

galkataa написа:Sw1tched spoxy в крайна сметка просто ще сте късметлийчета за разлика от нас....по скоро ще гледаме на кръв преподавателите май :? ако нямате дебат тая година може да наминем покрай вас да почерпите....xixi:P
А така! С дипломатичност, добро настроение и добри намерения :) Да го махмат, пък ние ще черпим ;)
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

:lol:... не знам 100% дали ще го махат,но миналата година го е нямало :wink: А,дори и да го оставят,бъдещите колеги,току виж ,се вдъхновили и ENJOY ,но те ще му мислят ! :wink: :lol: :D
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Да...ентусиазма прелива от мен :? особено като чета как говорите за въпросното нещо все едно е рожба на Хитлер примерно :)
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

:lol: Е,чак такъв "шок и ужас" не е ,има си Латински за тая работа,ама и то е постижимо :wink: :D Питайте ако ви интересува нещо,както се казва-"от извора" :wink:
Evi
В началото бе словото

Мнение от Evi »

"Извори", кажете (ако ви се разказва) кой предмет ви беше досега най-труден (дебатите? :roll: ), кой най-лесен, кой най-интересен и кой пълна безсмислена глупост.... :D
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Тази информация дали ще ни помогне? Аз бих се радвал "извора" да сподели грешките си свързани със следването, за да не ги повтаряме ние.
Evi
В началото бе словото

Мнение от Evi »

... или трудностите, които е срещал и това как ги е преодолявал... ? :roll:
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Evi написа:... или трудностите, които е срещал и това как ги е преодолявал... ? :roll:
Дам, така погледнато, имаш право :)
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”