Държавен изпит- Биотехнологии

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

Хайде да "събудя" малко тази тема (все пак съм й автор :D). Цял месец не сте писали. Е, може ли такова нещо:D. Айде малко де :lol:
Така сега по-сериозно. Лятото свърши- нещо много кратко ми се видя. Ние завършихме, е тези от нас, който не успяха през юли ще завършат сега на 19.09. Завършихме и дадохме път на новите зайци в БФ. Дойде септември и като всеки новоизлюпил се висшист, започвам да се замислям какво следва оттук нататък? Магистратура? Даааааааам, ама коя от всички? Коя ще е най-добрата, която ще гарантира добра реализация след това? Е, разбира се,че е според желанията на съответния кандидат, и не всяка магистратура е при сърце на всеки. Та мисълта ми беше, че все още се лутам в дебрите на биологията с цел да открия най-подходящата магистратура за мен според мойте интереси и в същото време да гарантира реализация след като я завърша. Не знам дали и при вас е така или вече сте решили каква магистратура ще учите, но остава малко време. Ако някой е взел решение ако иска може да сподели. 20-ти наближава, а справочник ще има другата седмица. Надявам се,че като излезе справочника вече да взема окончателно решение за това коя ще да е.
ИзображениеИзображение
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

На Метху гаджето май е при вас :lol:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Лично аз се колебая между две магистратури, но първо ще трябва да си взема добре държавния изпит на 18 септември :roll:
Като птичка в небесата :)
ira
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: четвърти

Мнение от ira »

Между кои две магистратури се колебаеш. Аз ще бъда т.нар "заек" БТ от 1 октомври. Макар че ми е рано за магистратура (за Бога аз още не съм започнала :roll: ) все пак ми е интересно какви са ми опциите за в бъдеще. Т.е. ако на някой му се занимава да обясни по-подробно много ще съм му благодарна :wink:
Изображение
The best is yet to be!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”