Къде се готвихте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Аз се готвих вкъщи на бюрото в моята стая, а когато нямаше хора в апартамента се готвех баш в кухнята понейе там масата беше по - голяма и можех да разпъна всичките си работи по историяяяя...с една дума ученето му е майката, недейте да разчитате, че някой като ви даде писани теми пълен комплект и като ги назубкате и ХОП и сте вътре, никак не става така това са илюзии, а илюзиите рядко стават реалност. Разчитайите преди всичко на себе си и на своите възможности и усилия и право напред

За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
- Nickelscence
- В началото бе словото
Po istoriq se gotvih vka6ti s u4enbika na Milqna Kaymakamova i kompaniq.Izkarah na izpita 5.25.Po angliiski izkarah 4.98 kato ne sam hodila nikade na nito edin urok.Zavar6ih prirodomatemati4eski profil sas 'zasileno' izu4avane na angliiski.Sega 6te sam parvi kurs evropeistika.Izvodat e:ne si davayte parite za kursove,4astni uroci i t.n.,za6toto tqhnata cel e to4no tova:da vi vzemat prite!!!Po istoriq podgotovkata mi otne 2 meseca zasileno 4etene,a po angliiski-nqkolko godine ne tolkova zasileno 4etene 
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
"It's better to burn out than to fade away!" (Kurt Cobain)
- xgirl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
PluSHeNa PanDA написа:Никъде не съм ходила на уроци разчитах на огромна доза късмет и малко четене на произведенията и взе,че се получи
и аз на това а и на това че някак си ми идва отвътре да пиша , измислям го на момента и имам 4.50 на изпита - влязох на първо класиране,първо желание без да уча и дори почти без да чета готови теми,но поне произведенията трябва да се познават добре,както и характерните неща за творчеството на всеки автор - останалото е мислене и донякъде талант
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Не е важно колко силно удряш,а колко удара можеш да понесеш.Така се раждат победителите.
- la_cazadora
- Драскач
По история се готвих сама вкъщи с един голяяяяяям куп помагала. Консултации ми трябваха по английски. Въпреки че имах стабилна основа по езика, консултации ми трябваха, докато се обиграя как се пише есе за СУ. Консултациите ми бяха при учителят по английски в училище, така че не съм дала нито лев за уроци.
(За справка с моя метод изкарах 4,88 история и 5,09 по English, което ме класира за готини специалности).
Off-topic: Ако някой се чуди как да се подготвя, история е май единственият изпит, за който можеш да се подготвиш сам само за 1 г. без да си пипал нищо преди това. Иначе при предмети като английски, математика и т.н. материалът се натрупва и не си ли учил системно, мнооооого трудно се наваксва сам в 12 клас.
(За справка с моя метод изкарах 4,88 история и 5,09 по English, което ме класира за готини специалности).
Off-topic: Ако някой се чуди как да се подготвя, история е май единственият изпит, за който можеш да се подготвиш сам само за 1 г. без да си пипал нищо преди това. Иначе при предмети като английски, математика и т.н. материалът се натрупва и не си ли учил системно, мнооооого трудно се наваксва сам в 12 клас.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Ако човек е сериозен може да се подготви и сам(стига да има базови знания в дадена област).Даскалите са за хора дет принципно знаят че ако са сами вкъщи ше ги мързи да седнат да учат.А кат плащат за уроци и ходят искат не искат ше учат:)Lace написа:Хайде стига с това „готвих се сам” – все пак не всички са гениални!Така комплексирате може би хора,които имат нужда от помощ по даден предмет.Нека всеки реши сам какво му е стартовото ниво и дали да учи сам или по друг начин!
- lord_catharsis
- В началото бе словото
...
В къщи и по дискотеките...