Химически факултет...!
Здравейте аз съм първа година Екохимия и ако може някой да даде малко инфо по специалността. Кандидатсвах с география и ми е малко странно , че ще уча ехкохимия . Говорих с едно момче от УНСС и той ми каза , че в СУ има много здраво учене дори ме посъветва да започвам да уча .... ЛЕле айде малко инфо че съм се наплашил :О
-
christina_t
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И аз искам да разбера за притеснителните предмети
Който е навътре с нещата, нека да сподели за новобранците
А инфо за екохимията има малко на сайта на ХФ http://www.chem.uni-sofia.bg/
А инфо за екохимията има малко на сайта на ХФ http://www.chem.uni-sofia.bg/

- zorrinka
- В началото бе словото
Това от одавана го видях, но све пак благодаря charlie. Аз не искам толкова от рано информация за това кои са по-трудните предмети, защото всеки предмет си има своята тежест... и ако не си седнеш на д-то да научиш, всичко ще ти трудно. Аз по скоро искам да знам кои ще са ми колеги/колежки.... , а пък после, като почнат лекции и сесии, ще обсъдим кофтите неща. 
koito e qdrena himia za 1-va godinka mnogo da vnimava s doc.Spasov po ob6ta fizika
!6te vi skusa D-to ot y4ene ama 6te ima za6to!Koito ne haresva matematika kato men
da zalqga 6toto go 4akat 3 vi6i matematiki za 1 godinka da zybri!I se molete da vi se padnat prepodavatelite koito ni prepodavaha sega po Matemati4eski analiz (MA) i po matemati4ni metodi v himiata(MMX),t.e. matematika 2 i 3!drygoto ne e trydno!
Tolkoz ot mene na koito ima vuprosi ot zai4etata za na6ta specialnost moga da pomogna sus nqkoi suvet!!!
STISKAITE PALCI HINEVA DA ME PUSNE PO LAAG V PONEDELNIK!
Tolkoz ot mene na koito ima vuprosi ot zai4etata za na6ta specialnost moga da pomogna sus nqkoi suvet!!!
STISKAITE PALCI HINEVA DA ME PUSNE PO LAAG V PONEDELNIK!
RED OR DEAD!
всички учат математика и физика!1-вата година като цяло е обща, има малки разлики в програмата!Като пример ЯДРЕНА ХИМИЯ и химия и физика за единствените които в 1-ви курс учат Аналитична химия.Но за математиката всички учат Линейна алгебра и аналитична геометрия(ЛААГ) и Математически анализ(МА).Само че някои учат МА 2 семестъра някои 1!Абе забавно е!!!!!!Важното е лудница да има!!!И не правете грешката да не ходите на лекции!Накрая ако сте м/у 2 и 3 на изпита това че не сте ходили може да си окаже влиянието за 2!
Вече ставате зубърчета!
RED OR DEAD!