Логпедия,Ерготерапия,Специална педагогика.....?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Мнение от Juja »

Мресиии за палците .. :lol: :lol: :lol: оо задалжително ще кажа какъв е резултата.. пък каквото и да е тря да се полеее 2 или 6 :occasion5:
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Ами аз мисля да поливаме УСПЕХА,щото обичам да ме черпят :P

Шегувам се разбирасе - За черпенето :) Но какъвто и да е резултата на изпита ще те подкрепим с по някоя и друга бира :)
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Мнение от Juja »

:pottytrain5: :help: :downtown:
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
Аватар
magnifico
В началото бе словото

Мнение от magnifico »

Ей тъкмо се регнах във форумчето , като видях че има тема за логопедите :) Е и аз съм приет Логопедия тая година...Има ли колежки :P

p.s. нещо гледам че е замряла темата .Хайде да я съживим !
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

я логопед .. да не повярва човек :D (аз съм етноложка ама съм форумен представител на една моя мн добре приятелка дето е логопедия и няма нет :D:D)
та колега земи се представи на групичката тука :D ;)
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
magnifico
В началото бе словото

Мнение от magnifico »

orion_elira написа:я логопед .. да не повярва човек :D (аз съм етноложка ама съм форумен представител на една моя мн добре приятелка дето е логопедия и няма нет :D:D)
та колега земи се представи на групичката тука :D ;)
Ще оставя взаимното удоволствие да се представим на живо :)

Иначе твоята приятелка какво мисли за специалността.Доволна ли е ?
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

ми в предвид че и беше 2ро желание явно е доволна ;) .. ама нещо напоследък не е мн ентусиазирана :D.. опитвам се да я зарибя наново :D:D .. а ти доволен ли си? :P
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
magnifico
В началото бе словото

Мнение от magnifico »

не ми беше от първите желания , но като цяло съм доволен..Само ме притеснява това , че пише че има 8 места , а при приети пише 3...Незнам това какво означава...
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

е ми означава, че момчетата желаещи да запишат логопедия са саамоо 3.. останалите бройки просто не са запълнени.. вие сте май около 24 момичета и 3 момчета :D няма да ти е лошо :P
Аватар
magnifico
В началото бе словото

Мнение от magnifico »

добре звучи :) а в началото организират ли се студентски партита на фНПП или на СУ като цяло ...щото гледам че тия Медицинската не са почнали още и всяка неделя имат студентско парти :)
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

:D:D е нз на кво викаш студентско парти.. ама опр дискотеките по студентски често ще ги посещавате.. е от техническия всяка вечер са някъде .. всичко си зависи от вас ;) но на 1ви опр ще бъде тежко ;) :D
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Привет колега :) Не сме една специалност де :) Ти си от малкото мъжки на хоризонта

*мъжкооооооо*
Аватар
magnifico
В началото бе словото

Мнение от magnifico »

Да бе , разбрах вече , че сме дефицит :) Ти каква специалност си колежке :P
allbi
В началото бе словото
Специалност: ПМХК
Обратна връзка:

:)

Мнение от allbi »

magnifico написа:добре звучи :) а в началото организират ли се студентски партита на фНПП или на СУ като цяло ...щото гледам че тия Медицинската не са почнали още и всяка неделя имат студентско парти :)
Ооо КОЛЕГА ! :) Ти си нашата гордост, в нашия факултет сме малко мъж невидяли ;) Аз не съм логопедия , но съм от ФНПП ;)
Та... това за купоните въпрос ли е ?! :) Аз ако не ходя по нощен живот няма да съм аз ! ;) Джамборето се почва още от първи. С колежките от темичката вече имаме планове за кафе и по-късно същия ден ( вечер :) ) бира ! ;) Така че потвърди присъствие и покани всеки , който видиш ! ;)
Ти каква музика слушаш ? И прати някоя снимка ;)
Изображение

Escape the Reality!
Feel the Music !
Feel the DANCE !

RelentlesS Dance Crew !
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

magnifico Специална педагогика съм :")

Иначе сме решили по форумски които сме на първи да се видим(може би) кой кой е на по бира след откриването :") Добре дошъл и ти :)
Заключено

Обратно към “Други”