Тъй като на мен половината ми рода са от Беломорска Тракия,мога да ви кажа,че там със сигурност са носили полички.Било е много шарено от етническа гледна точка,но всички са носили това като носия.Даже имам някои снимки запазени.Много са секси тези "младежи" по снимките.Момчета,вземайте пример!Паган написа:dzenga - В Централна и най - вече Източна Македония народните
носии на гърците (мъжете) имат и нещо като полички.Мисля, че каракачаните
също.Не знам на траките какво им е било облеклото.Възможно е
каракачаните да имат нещо общо с гърците.
6 неща, които не знаеш за мен :)
Модератор: Плазмодий
Smile!
К'во по бюрото ти има обелки от банани ли ?gitty написа:FataMorgana написа:1.никога нищо не изхвърлям с мисълта че все може да му се намери приложение(олицетворение на Плюшкин)
и аз! хаха и като кажа на някой все ми се смее.. А най-много се караме с майка ми, когато тя изхвърля нещо , а аз го връщам на мястото, после тя пак , аз обаче не се отказвам и така лоллз
![]()
Освен да ви кажа и 6 факта от моята скромна биография
:
1.Обичам да "сватовнича",а то все се получава случайно...
2.Обичам много Унгария
3.Любимите ми цветя са незабравките
4.Очите ми си сменят цвета
5.Когато се запозная с някого,първата ми работа е да му погледна зъбите-дали са чисти и бели.
6.Обичам да изпращам и най-вече получавам дълги писма.
1.Обичам да "сватовнича",а то все се получава случайно...
2.Обичам много Унгария
3.Любимите ми цветя са незабравките
4.Очите ми си сменят цвета
5.Когато се запозная с някого,първата ми работа е да му погледна зъбите-дали са чисти и бели.
6.Обичам да изпращам и най-вече получавам дълги писма.
Smile!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
На мен половината ми род идва от там. Да не би да се окажем роднини?Sunny написа:Тъй като на мен половината ми рода са от Беломорска Тракия,мога да ви кажа,че там със сигурност са носили полички.Било е много шарено от етническа гледна точка,но всички са носили това като носия.Даже имам някои снимки запазени.Много са секси тези "младежи" по снимките.Момчета,вземайте пример!Паган написа:dzenga - В Централна и най - вече Източна Македония народните
Последно промяна от Himera на 04 Сеп 2005, 22:24, променено общо 1 път.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Много ми се иска да видя тези снимки!Има ли някаква възможност да го направя?!Sunny написа:Тъй като на мен половината ми рода са от Беломорска Тракия,мога да ви кажа,че там със сигурност са носили полички.Било е много шарено от етническа гледна точка,но всички са носили това като носия.Даже имам някои снимки запазени.Много са секси тези "младежи" по снимките.Момчета,вземайте пример!Паган написа:dzenga - В Централна и най - вече Източна Македония народните
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Няма как да стане,защото както си му е било редът някога-снимките са залепени в големи стари албуми.Ако тръгна да ги отлепвам,не знам какво ще стане.А и знаеш,че животът на една снимка е много крехък.Тези са черно-бели-до 150 може да изкарат,но сканиране е невъзможно.Разрови се из нета.Все някъде ще има.
Smile!
да бе и от картофи си имам, а да знаеш каква архитектура в стил семката съм си заформилаа..Sw1tched написа:К'во по бюрото ти има обелки от банани ли ?gitty написа:FataMorgana написа:1.никога нищо не изхвърлям с мисълта че все може да му се намери приложение(олицетворение на Плюшкин)
и аз! хаха и като кажа на някой все ми се смее.. А най-много се караме с майка ми, когато тя изхвърля нещо , а аз го връщам на мястото, после тя пак , аз обаче не се отказвам и така лоллз
![]()
--> 

Ето малко и за мен: 1.Обичам домашните животни - магарета,овце,зайци,кокошки. 2.Едва 3 годишен,майка,татко,кака и леля ме забравиха на морето. 3.В 9ти клас изпих 1 кило мастика и свърших в болницата на системи 4.В същия 9ти клас за първи път откраднах колата на баща ми,пилих гуми и дърпах ръчни пред гимназията,за което той и до днес не знае. 5.Незнам защо,но съм любимец на всички баби пред блока. 6."Имам си една мечта - да лежа на брега на безкраен океан,а океанът да е от....бира."
Когато бях малко момче,попитах мама какъв да бъда - дали да бъда Вила или син.Ето какво ми отвърна тя : Вземи пушката на баща си и стреляй по боклуците от Сити.Викай винаги за гордостта на Бирмингам - 'Астън Вила'!!!!
Значи отдавна ти имат доверие и отдавна си самостоятелен!2shae написа: 2.Едва 3 годишен,майка,татко,кака и леля ме забравиха на морето.
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny