Индология за зайци и стари кучета

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

И по друг начин може. От Mall Of Sofia (който се намира на Опълченска и Стамболийски) надолу по Опълченска, върви се от лявата страна на улицата, преминава се някакъв техникум и на следващата пресечка, която се пада бул "Тодор Александров" В ляво е сградата. Няма как да се пропусне.
Ама всъщност за какво го обясняваме след като всеки е ходил до там да се записва хаха :)
Иначе, ако някой иам затруднения с транспорт и разни такива неща да пише все пак. На мен, лично, тоя район ми е доста познат, понеже преди учих в 30СОУ (която е до Mall Of Sofia).
Изображение
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

Аз имам един много съществен въпрос: На 10ти септември в ЦИЕК от колко часа започва курса??
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Доколкото прочетох от предната тема ( тая от миналата година) в 9:00.
BTW, иранистите май ще си правят среща на 09.09. какво ще кажете и ние да се присъединим направо тогава?
Изображение
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

и на мен 9ти ми харесва повече,че на 10ти нестига че курса започва рано сутрин... ми и още по рано за кафе.. :shock:
а на 9ти няма смисъл да е сутрин;)
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Йееееййй, аз пак да се намеся- така и така гледм, че съм нещо като буфер между двете теми :)

Срещата наистина е предложена за 9.09, че да може на 10ти да си отидем на лекциите :)

Сега остава да измислим и часа- следобед някъде? Само да не е по адските жеги.... макар че к'ви жеги през септември !!? :lol:
Абе, моля ви, само кажете някъв час- че да се стиковаме и с иранистиката- ще им кажа и ще се съберем най-накрая :)
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Може и надвечер, ще се уточним :)
Изображение
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Ново инфо:
Иранистите се уговориха за 09.09. в 17ч. пред Ректората, между двете статуи. Ако искате и ние така?
Изображение
lavande
В началото бе словото

Мнение от lavande »

Хм,звучи добре,обаче май ще трябва да минете без мен,щото 9ти следобяд е един от периодите,през които съм напълно сигурна,че ще съм заета :? .Ама не се съобразявайте,най-добре си го уточнете,пък аз ако стане нещо да мога да мина,ще мина. :)
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

И аз одобрявам, ако ми изникне нещо ще предупредя;)
lavande
В началото бе словото

Мнение от lavande »

Девойки,аз днес,уви,вероятно няма да дойда,но весело изкарване ви желая.Също искам да ви питам някой знае ли точно в кой кабинет ни викат утре в 9?Мерси и до утре сабахлян :D !
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

В темата от миналата година пишеше етаж 2, аудитория 20. Предполгама, че пак ще сме там. Утре ще има бележка долу и ше проверим точно :)
Изображение
lavande
В началото бе словото

Мнение от lavande »

Супер,мерсаж :D
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Kuln написа:В темата от миналата година пишеше етаж 2, аудитория 20. Предполгама, че пак ще сме там. Утре ще има бележка долу и ше проверим точно :)
Там бяхме, предполагам и вас там са ви сложили :) Малко неприятна аудитория, но пък здраве да е ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Не знам дали знаете за съществуването на ето този сайт, обаче ми попадна и реших да ви го представя. :)
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

black_lady написа:
Kuln написа:В темата от миналата година пишеше етаж 2, аудитория 20. Предполгама, че пак ще сме там. Утре ще има бележка долу и ше проверим точно :)
Там бяхме, предполагам и вас там са ви сложили :) Малко неприятна аудитория, но пък здраве да е ;)
Там сме, там сме.

А за сайта, аз лично го знам, нека и другите го видят, ако не са го направили вече.
Изображение
Заключено

Обратно към “ФКНФ”