Супердербито на българския футбол Литекс - Левски в събота

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

gusto_maina написа:И един чорбар си вярва че хората с червени екипи са отбор...
да прав си, не са... но имат много по-голям шанс да станат от твоите любимци. ЦСКА в момента играе зле заради многото нови играчи, а Левски заради многото стари, това е тънката разлика. Просто на едните не им се играе и не ги е срам да го показват пред иначе вярната си публика.
zamunda.net will never die!
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

докато Левски и преди, и сега се дънят, където им падне
Мега тъпо изказване. Левски не играе добре тази година и това е факт, който не може и няма смисъл да бъде оспорван. Останалото обаче е чорбарска злоба.
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Cosa~Nostra написа:Останалото обаче е чорбарска злоба.
Олимпия, Люцерн, Аалст, Антверпен, ОФИ, Аустрия Виена (когато всеки ги е тупал с по 3-4 гола), Дожа, Ференцварош (през 1992), Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере: едно въпросче - и това ли е чорбарска злоба и тъпо изказване? На мен повече ми прилича като ФАКТ И още едно въпросче: Кога ЦСКА е падал 8 пъти подред в евротурнирите?
ИзображениеИзображение
Аватар
gusto_maina
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от gusto_maina »

Няма смисъл да спорим кой има повече успехи...Истината е, че в последните години Левски се представя значително по добре от цдна в евротурнирите.С изключение на резилите от Беверен и Тампере естествено.Но аз не съм за Левски защото се представят добре в Европа или са силен отбор в България.Аз просто съм за този отбор
СУ си е СУ
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

gusto_maina написа:Няма смисъл да спорим кой има повече успехи...Истината е, че в последните години Левски се представя значително по добре от цдна в евротурнирите.С изключение на резилите от Беверен и Тампере естествено.Но аз не съм за Левски защото се представят добре в Европа или са силен отбор в България.Аз просто съм за този отбор
Хубаво, няма лошо. Само да те питам - а като излязат Ботев срещу Левски за кой си? Защото аз лично първо съм от Пловдив (т.е. Ботев), после за някой друг...
ИзображениеИзображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: САМО БОТЕВ! :lol:
Аватар
gusto_maina
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от gusto_maina »

От малък съм за Левски.Няма значение, че съм от Пловдив.И най смешно ми става като ми каже някой защо не съм от пловдивски отбор.Еми защото не ми харесват и съм за Левски.Все едно като си от Симитли и задължително трябва да си за Мак. слава.Това са глупости...А иначе повечето ми приятели са за Ботев и между тях и Локо предпочитам жълто-черните..., но само в пловдивското дерби.
СУ си е СУ
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Всеки си е башка луд! :wink:
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

МОЩНО К*Р ЗА леФски але але
на 24ти започва ебанта 8)
Аватар
gusto_maina
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от gusto_maina »

На вас чорбарите май само това ви е в репертоара...
СУ си е СУ
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”