Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Който е от УАСГ ще каже че това е най-добрия....който е от ТУ ще каже същото за своя университет и респективно и с нас е така(СУ рулз)! За мен (тъй като съм си избрал СУ) той е най-най а за останалите два..незнам ..... предполагам че УАСГ за тея които планират да се занимават с строителство става, което не омаловажава ест ТУ!!
и едно сравнение - един приятел имаше 6.00 в УАСГ тая год и 4,63 в софийски....не говори ли това за класата на СУ?!?
Ми, колкото и да ти харесва СУ, не мога да кажа, че задачите в УНСС са били по-лесни. Там изпита по принцип се слави като един от най-трудните в България за това ниво. Нека математиците от нашия форум, запознати в подробности и с двата изпита да се изкажат.
не съм математик и нямам право на мнение за това какви са били задачите... просто боравя с цифри! И наистина нека запознатите и препатили колеги да кажат как е било в Пъкъла на изпитите по математика в трите унита