СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
нз точно, ама като се записвах и от едната страна на стълбите(е то от другата няма как,де
) бяха направили някакви дЮпки с формата на квадрат - като за асансьор, ама може и нещо друго да си правят(като в онзи филм "Топло")...важното е да се кърти и да се правят дЮпки
.........честно казано - не ми се вярва, ама знае ли човек

GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
хахаха, те като за нас го пускат, да не се изморяваме много, много - ще пестим сили - какво ли са ни приготвили
.........не е важно кога ще го пуснат, важното е, 4е вече има дЮпки т.е. започнали са и мислят все пак да го пуснат в експлоатация "някой ден":lol:
.......тази година асансьор, догодина ескалатор 
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
-
Mr.Angelov
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
г-н Ангелов,много съм обрадван от факта,4е
има хора като вас,които не си и помислят
да стъпват в него.. във возилцето.
Аз съм на принципа колкото по-малко,
толкова по-добре.Пък ако си го ползва
само мойта скромна персона-най-добре!;)
6те ми стане като служебен автомобил
но 6те ми трябва 6офйор4е;)
кандидатите да предават молбите си..
хахахайде да не задълбавам 4е сметката
без кръ4маря разправят излизала солена..
4ао ентусиастиииииии
[/img]
има хора като вас,които не си и помислят
да стъпват в него.. във возилцето.
Аз съм на принципа колкото по-малко,
толкова по-добре.Пък ако си го ползва
само мойта скромна персона-най-добре!;)
6те ми стане като служебен автомобил
но 6те ми трябва 6офйор4е;)
кандидатите да предават молбите си..
хахахайде да не задълбавам 4е сметката
без кръ4маря разправят излизала солена..
4ао ентусиастиииииии
[/img]
не,не...целта на този асансор е да създаде по-задушевна обстановка
...всеки познава всеки...като го пуснат въпросния(ако го пуснат, но това ще стане явно в далечно бъдеще
)и ще правят тийм спирит трейнинг в асансьора
.....майтап, а сега сериозно - всъщност 4 ет. не са чак толкова много
и в първия момент си казваш - що пък ни трябва асансьор(това на 1-я етаж), а малко по-късно - еее, един асансьор не направиха, всеки път си оставям дробовете тук(реплика вече от 4-я етаж)...та всичко си има две страни.

А за по-големите размери на асансьора - амиии трябва да е така, но сигурно това е компромисен вариант(един иска голям елевейтър, друг никакъв, ресурсите са определящи - най-вече финансовите и така)
Всъщност кой е казал, че ще се ползва от студентите
, може само за преподаватели и гости да е
(това не го бях мислила преди)
Всъщност кой е казал, че ще се ползва от студентите
- Trysth
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
А btw някой добър човечец/момиче (шегувка де) може ли да ми каже каква ще е програмата за 2ри кур(с) или поне какви предмети ще изучаваме, че знаменитият ни сайт не е ъпдейтван от супурнайсе години.
ПС Току що отворих новия ни сайт...ами бива, ама на стария според мен имаше по ценна информация, както не беше обновяван бая време. Поне дизайна беше по-хубав....
ПС Току що отворих новия ни сайт...ами бива, ама на стария според мен имаше по ценна информация, както не беше обновяван бая време. Поне дизайна беше по-хубав....
-
Deyan Radev
- В началото бе словото
-
Deyan Radev
- В началото бе словото
3-ти октомври така или иначе не е учебен ден, защото се посрещат първокурсниците, за да им се каже, че са избрали най-доброто място за получаване на икономическото си образование и че са бъдещите лидери на Р. България. Така че спокойно можеш да отидеш тогава, без да има опасност да пропуснеш лекции, и да си копираш програмата - най-вероятно вече ще я има в книжарницата или на другите места за копиране във факултета.
Ако си специалност Икономика, през първия семестър ще имаш Пари и банки, Международна икономика, Икономически теории и Статистика. И английски и втори чужд език, но това е ясно.
Ако си специалност Икономика, през първия семестър ще имаш Пари и банки, Международна икономика, Икономически теории и Статистика. И английски и втори чужд език, но това е ясно.
- Trysth
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Със стопанско съм си аз и знам долу горе кво ще уча, ама дружко си е да имаш програмата за всеки ден. А защо 3ти да е неучебен ден? Миналата година ни юрнаха още от първия понеделник, лекции, упражения, лудница. Тва, дето се обясняват разни неща на зайците е още на 1ви като се раздават книжките във фака. Поне при нас беше така...