Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
в Търново също има нещо като четвърто класиране само че там има за абсолютно всички специалност и то доста бройки...така една моя приятелка, която се беше отчаяла се записа оня ден срещу кандидатстудентска такса в размер на 20 лв
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
Интересното е че в персоналната ми информация пише че абсолютно всички специалности от ФЗФ са приели повече студенти отколкото е бройката.. пример : Инж. физика - момичета -10, а са приели 25 И сега изведнъж има свободни места WOW
denitu написа:Интересното е че в персоналната ми информация пише че абсолютно всички специалности от ФЗФ са приели повече студенти отколкото е бройката.. пример : Инж. физика - момичета -10, а са приели 25 И сега изведнъж има свободни места WOW
те са приети, но това не означава, че са се записали
Перс. инфо е бъгаво определено,защото общо кандидатстващите с физика момичета са 28, а в инфото пише че общо приетите момичета във физическия факултет са над 50 което е абсурдно! СУ Е МАФИЯ!
denitu написа:Перс. инфо е бъгаво определено,защото общо кандидатстващите с физика момичета са 28, а в инфото пише че общо приетите момичета във физическия факултет са над 50 което е абсурдно! СУ Е МАФИЯ!
baba_dafina написа: Имам едно въпросче- Това означава ли,че ще приемат и с 2 от изпит?
Щото аз май нещо не разбрах.
Важи:
Допълнителният прием важи за некласирани и незаписани в други специалности след окончателното класиране кандидати на Университета и за кандидати, положили съответните изпити в други висши училища.
Иска се само да си положил изпит
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.