Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
И какво третото класиране няма значение според вас?Доста глупаво са го измислили с класиранията.Първо, второто по социални причини и трето. когато годината е почнала вече...
Хаха!Ми те ако не работят на 16.09,значи и на 17.09 не трябва да работят.Щото тогава е празника на София и е неработен ден за столичани.Абе...трябва да си работят!Така си мисля.Не,не-надявам се!Всъщност-вярвам го!
Аз викам първо да изчакаме класирането пък после да ходим:)Не слагайте рибата в тенджерата като е още в морето:) Да не земат да ни изненадат нещо, че...
petio написа:Аз викам първо да изчакаме класирането пък после да ходим:)Не слагайте рибата в тенджерата като е още в морето:) Да не земат да ни изненадат нещо, че...
Разбира се! Всичко се приема хипотетично за момента.
Между другото на 17-ти ли е денят на София..? И няма ли да има някакви усложнения ако тръгнем тогава да се настаняваме (ограничено работно време например и т.н) ?
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."