Модерирайте, за бога!
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
абе българските форуми са ........колко пъти са ме банвали и има вариянт.колкото до номинациите,eми то се вижда кои спамят като невидели.и си мисля че няма да е излишно да направите още няколко модератора,все пак форума е доста голям.а и някои от тези които са сега не си вършат работата.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Не е хубаво да говориш такива неща за модераторите,може да има банБАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:абе българските форуми са ........колко пъти са ме банвали и има вариянт.колкото до номинациите,eми то се вижда кои спамят като невидели.и си мисля че няма да е излишно да направите още няколко модератора,все пак форума е доста голям.а и някои от тези които са сега не си вършат работата.
Чаша,ний пак сме сами!
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
и по коя точка от правилника ще ме баннат,аз казвам истина.то се вижда.самият факт че форума е в такова състояние и че има такава тема е достатъчно доказателство за слаб модераторски контрол.а и аз не обиждам никои.просто казвам чe или не си вършат работата или немогат да се преборят с тея вируси.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Що бе? Свършиха си хората работата: аз "вируси" не виждам. Някои теми са бая позачистени, някои ги няма. Май и банове има. Остана само тази тема, която също не би трябвало да я има.
...А да - и тази.
...А да - и тази.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Та когато се засили контролът, се появяват теми от рода на ДОЛУ МОДЕРАТОРИТЕ...Ти може и да не си бил по това време тук, но аз много добре го помня...БАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:и по коя точка от правилника ще ме баннат,аз казвам истина.то се вижда.самият факт че форума е в такова състояние и че има такава тема е достатъчно доказателство за слаб модераторски контрол.а и аз не обиждам никои.просто казвам чe или не си вършат работата или немогат да се преборят с тея вируси.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Е да!Ама това е ужасно тъпо,защото май действа и при редакцията на постовете.Абе,_ти_си_ненормален_бе! написа:Сега като сложиха 2 минути между постовете, няма нужда от допълнителни модове, спамът няма как да просъществуваL'Inspecteur написа:Я раздайте малко повече мод-права на няколко стабилни юзъра и проблема донякъде ще се реши.
Чаша,ний пак сме сами!
Дам, действаDesodeset написа:Е да!Ама това е ужасно тъпо,защото май действа и при редакцията на постовете.Абе,_ти_си_ненормален_бе! написа:Сега като сложиха 2 минути между постовете, няма нужда от допълнителни модове, спамът няма как да просъществуваL'Inspecteur написа:Я раздайте малко повече мод-права на няколко стабилни юзъра и проблема донякъде ще се реши.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър