Модерирайте, за бога!

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Да , разбирам, напълно си права и всъщност ще ти пратя предложение на ЛС.Иначе засега нямам други номинации от гореспоменатите.
Като птичка в небесата :)
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

абе българските форуми са ........колко пъти са ме банвали и има вариянт.колкото до номинациите,eми то се вижда кои спамят като невидели.и си мисля че няма да е излишно да направите още няколко модератора,все пак форума е доста голям.а и някои от тези които са сега не си вършат работата.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

БАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:абе българските форуми са ........колко пъти са ме банвали и има вариянт.колкото до номинациите,eми то се вижда кои спамят като невидели.и си мисля че няма да е излишно да направите още няколко модератора,все пак форума е доста голям.а и някои от тези които са сега не си вършат работата.
Не е хубаво да говориш такива неща за модераторите,може да има бан :P Ако ще се слагат нови модератори нека да са хора,които са сериозно,няма да спамят безмислено и имат възможност за постоянна връзка с интернет.
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

и по коя точка от правилника ще ме баннат,аз казвам истина.то се вижда.самият факт че форума е в такова състояние и че има такава тема е достатъчно доказателство за слаб модераторски контрол.а и аз не обиждам никои.просто казвам чe или не си вършат работата или немогат да се преборят с тея вируси.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Що бе? Свършиха си хората работата: аз "вируси" не виждам. Някои теми са бая позачистени, някои ги няма. Май и банове има. Остана само тази тема, която също не би трябвало да я има.
...А да - и тази.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

БАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:и по коя точка от правилника ще ме баннат,аз казвам истина.то се вижда.самият факт че форума е в такова състояние и че има такава тема е достатъчно доказателство за слаб модераторски контрол.а и аз не обиждам никои.просто казвам чe или не си вършат работата или немогат да се преборят с тея вируси.
Та когато се засили контролът, се появяват теми от рода на ДОЛУ МОДЕРАТОРИТЕ...Ти може и да не си бил по това време тук, но аз много добре го помня... :roll:
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър

да де како и това го има,неказвам некъв свръхконтрол но по силен от сегащния.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Я раздайте малко повече мод-права на няколко стабилни юзъра и проблема донякъде ще се реши.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

L'Inspecteur написа:Я раздайте малко повече мод-права на няколко стабилни юзъра и проблема донякъде ще се реши.
Сега като сложиха 2 минути между постовете, няма нужда от допълнителни модове, спамът няма как да просъществува ;)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Абе,_ти_си_ненормален_бе! написа:
L'Inspecteur написа:Я раздайте малко повече мод-права на няколко стабилни юзъра и проблема донякъде ще се реши.
Сега като сложиха 2 минути между постовете, няма нужда от допълнителни модове, спамът няма как да просъществува ;)
Е да!Ама това е ужасно тъпо,защото май действа и при редакцията на постовете.
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Desodeset написа:
Абе,_ти_си_ненормален_бе! написа:
Е да!Ама това е ужасно тъпо,защото май действа и при редакцията на постовете.
Дам, действа ;)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Да са живи и здрави. Тия дето се оплакват от спам нека да говорят с имена :lol:
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър

еми примерно ти и онова нещо над тебе
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

БАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:еми примерно ти и онова нещо над тебе
Забрави шампиона :wink:
Чаша,ний пак сме сами!
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

А ти може да си смениш вече крещящия ник :wink:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”