Модерирайте, за бога!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
тоя форум е отражение на ганъовския ни манталитет,и кво като някои направи 100000000 мнения,някви бонуси,облаги,превилегии.пълен фарс.толкова ме е яд че си смених ника
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
да, но и бана не е решение...всеки може да се регистрира с нов юзър нейм и да продължи по стария начин. накрая форума ще се наводни с най- разнообразни юзъри, които умират от мерак да напишат това, което им хрумне на момента! временният бан е по-добро решение- целта не е масово да бъдат изхвърляни потребители, а просто всеки да разбере, че глупостите си имат граница
Nie aufgeben!
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Това е и най-правилното!Като писах в един чуждестранен исторически форум Allempires,практиката бе да предупреждават и при второ нарушение на правилата "БАН!"L'Inspecteur написа:Просто трябва някои хора да се предупредят да не спамят, при повторно провинение- 1 седмица бан и така.
Почувствах го върху гърба си,ама турчина си заслужаваше мазната псувня на английски.
Чаша,ний пак сме сами!
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Доколкото знам се банва ИП адреса,което значи,че няма да можеш да се регистрираш след това.Обаче след една две седмици излгежда бана на ИП-то се маха.Пробвал съм и ставаNightfall написа:да, но и бана не е решение...всеки може да се регистрира с нов юзър нейм и да продължи по стария начин. накрая форума ще се наводни с най- разнообразни юзъри, които умират от мерак да напишат това, което им хрумне на момента! временният бан е по-добро решение- целта не е масово да бъдат изхвърляни потребители, а просто всеки да разбере, че глупостите си имат граница
Чаша,ний пак сме сами!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Този въпрос на други форуми е решен, като се забранява на един и същи потребител да има много регистрации. Ако се засекат няколко от едно ай пи, админите трият. Малко крайно изглежда, но действа. На този форум може би няма да станеNightfall написа:да, но и бана не е решение...всеки може да се регистрира с нов юзър нейм и да продължи по стария начин.
И аз така мисля.временният бан е по-добро решение- целта не е масово да бъдат изхвърляни потребители, а просто всеки да разбере, че глупостите си имат граница