Модерирайте, за бога!

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Да , и аз вече се дразня при всече съм много търпелив итолерантен човек :evil:
Като птичка в небесата :)
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Просто трябва някои хора да се предупредят да не спамят, при повторно провинение- 1 седмица бан и така.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Да + това трябва да име се изтрият ибезмислените чатове имненията им ще спаднат драстично, пък от това спамерите ще ги заболи :roll: :idea:
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

тоя форум е отражение на ганъовския ни манталитет,и кво като някои направи 100000000 мнения,някви бонуси,облаги,превилегии.пълен фарс.толкова ме е яд че си смених ника
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

предполагам че всички вече сте получили имейл за предстоящите промени във форума. затова формулирайте конкретно нещата, които ви дразнят и възможните начини те да се поправят и пишете в съответната тема или на ЛС до модераторите
Nie aufgeben!
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

Вече има раздадени банове! (поне аз за един знам)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

кой бе
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

да, но и бана не е решение...всеки може да се регистрира с нов юзър нейм и да продължи по стария начин. накрая форума ще се наводни с най- разнообразни юзъри, които умират от мерак да напишат това, което им хрумне на момента! временният бан е по-добро решение- целта не е масово да бъдат изхвърляни потребители, а просто всеки да разбере, че глупостите си имат граница
Nie aufgeben!
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

L'Inspecteur написа:Просто трябва някои хора да се предупредят да не спамят, при повторно провинение- 1 седмица бан и така.
Това е и най-правилното!Като писах в един чуждестранен исторически форум Allempires,практиката бе да предупреждават и при второ нарушение на правилата "БАН!" :wink:

Почувствах го върху гърба си,ама турчина си заслужаваше мазната псувня на английски. :oops:
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

Methuselah написа:кой бе
uktc (истинския, от math10)
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Nightfall написа:да, но и бана не е решение...всеки може да се регистрира с нов юзър нейм и да продължи по стария начин. накрая форума ще се наводни с най- разнообразни юзъри, които умират от мерак да напишат това, което им хрумне на момента! временният бан е по-добро решение- целта не е масово да бъдат изхвърляни потребители, а просто всеки да разбере, че глупостите си имат граница
Доколкото знам се банва ИП адреса,което значи,че няма да можеш да се регистрираш след това.Обаче след една две седмици излгежда бана на ИП-то се маха.Пробвал съм и става :wink:
Чаша,ний пак сме сами!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Бановете не се махат автоматично...Поне тук не са така настроени. Махат се само ако админът ги махне.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Той уктц се оля и както и да се маскира, не можеш да го сбъркаш, сега бан заслужава и Бавария,че и той много спами и ще е добре да се изтрият безмислените чатове от темите, но това си е трудна задача :roll:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Трила съм днес няколко страници от портретите...Но няма смисъл да се връщам страници назад, не мога да прекарам 3 дни в чистене все пак :roll:
Добре, сега казвайте според вас кой е за Бан...искам номинации...
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Nightfall написа:да, но и бана не е решение...всеки може да се регистрира с нов юзър нейм и да продължи по стария начин.
Този въпрос на други форуми е решен, като се забранява на един и същи потребител да има много регистрации. Ако се засекат няколко от едно ай пи, админите трият. Малко крайно изглежда, но действа. На този форум може би няма да стане :lol:
временният бан е по-добро решение- целта не е масово да бъдат изхвърляни потребители, а просто всеки да разбере, че глупостите си имат граница
И аз така мисля.
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”