Стипендии!

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

bumbabumba
В началото бе словото

Стипендии!

Мнение от bumbabumba »

Здравейте,исках да попитам от кога започва обикновено подаването на документи за стипендии и също така успехът само от първия семестър ли се изчислява или от цялата предходна година?Благодаря предварително!
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

цялата година има време, чак след записването, към ноември.. първите стипендии се получават около 8ми дек
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

тъкмо се сетих. Аз съм втори курс и се чудя по кое време ние ще си плащаме таксите и ще се замипсваме :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

monique, септември, някъде след септемврийската сесия, доколкото знам. Ще видиш на сайта на ФМИ. :)
Изображение
he_xe
В началото бе словото

Мнение от he_xe »

Някой случайно чувал ли е за стидендия"Евлоги и Христо Георгиеви",която се отпуска само за студенти от Карлово?И ако да,можете ли да ми дадете някаква допълнителна информация. 10x.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Victoria, не се прави на моя милост ;)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

he_xe написа:Някой случайно чувал ли е за стидендия"Евлоги и Христо Георгиеви",която се отпуска само за студенти от Карлово?И ако да,можете ли да ми дадете някаква допълнителна информация. 10x.
След справка с Гугъл, от една статия за момиче което я е спечелило, изглежда за тази стипендия може да се кандидатства едва след втори курс.
Изображение
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

за тази стипендия има подробна информация на информационното табло до кабинет 211 в ректората. ако имаш възможност отиди и прочети.....когато се записвах се бях зазяпала в рази посока, но за съжаление не си спомням никакви подробности, освен че се дава на хора от Карлово
Nie aufgeben!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Абе замислих се днес - стипендиите трябва ли да се изтеглят с дебитните карти в определен срок? Не знам дали ще взимам пак стипедния сега, а имам малко над 100лв още останали. :?
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

castelo написа:Абе замислих се днес - стипендиите трябва ли да се изтеглят с дебитните карти в определен срок? Не знам дали ще взимам пак стипедния сега, а имам малко над 100лв още останали. :?
Не,няма срокове,споко:) Само гледай дас и ги изтеглиш,преди да ти изтече срока на картата,иначе ще трябва да ходиш и до банката :)
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”