Какво става, когато оставиш всички изпити?

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Колко изпита си оставихте за септември?

николко!!!
29
47%
1-2, колкото да не ми е скучно...
15
24%
достатъчно много, за да се притесня...
8
13%
повече, отколкото мога да взема...
4
6%
всички..........
6
10%

Общо гласове: 62

Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Ами колега по съдба, :lol: , на мен два от изпитите ми се дублират в един и същи ден :evil: :x Днес ще звънна на инспекторката да попитам. Желая ти успех на изпитите - и на всички, които имат поправки. Ще ги разбием. :D
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

Привет : )
Аз останах с един, ама не знам кога е :oops: От канцеларията на факултета ми казаха да ида към края на август да видя, но като първокурсник още нямам много опит в тия неща (първата поправка ми е това), та да ви питам освен да цъфнеш на датата (ако я узнаеш), някакви допълнителни записвания и такси има ли?
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

T1000 написа:Привет : )
Аз останах с един, ама не знам кога е :oops: От канцеларията на факултета ми казаха да ида към края на август да видя, но като първокурсник още нямам много опит в тия неща (първата поправка ми е това), та да ви питам освен да цъфнеш на датата (ако я узнаеш), някакви допълнителни записвания и такси има ли?
не, споко, отиди да провериш на коя дата ще ти е поправката и после отиваш тогава и дай боже си взимаш изпита по живо по здраво :wink:
Като птичка в небесата :)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Няма невзети :P
Изображение
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

То теоритично и аз нямам, защото го бях изкарал, но преподавателката реши, че не е така :lol:

Каръшка работа номер 2 - сега ходих до СУ да видя датата, ама нъцки, за всички други предмети от моята специалност са издадени, но не и за този, който на мен ми трябва :roll:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

coup написа:Ще ги разбием. :D
Ооо, аз се катапултирах от старта с една петица.
При тебе как са нещата?
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Уф, още само 6 до държавен :lol: На последната поправка имам 6 :D
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

На един изпит не се бях явил, за да почна да уча направо за втория... два дни преди който се разболях. Еми карък... Онзи ден единия го взех с 5. Остана дугия на 14ти.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Ааа, продължавам със страхотните изяви. Лелеее, как ме гърчи тоя за една четворка... За да се убеди, че не съм преписвал. Всичко живо преписваше, ега ти. Аз съм казвал неведнъж - и за стотен път да се явявам по нещо, няма да препиша грам :!: :!: :!: Човек трябва да е чист пред съвестта си 8)

Остана ми най-гадния изпит. Ауууу, е тая бабичка главния асистент... няма друг като нея. Който е от Мат., Приложна мат. или Мат. и инфо знае за Андрейчин, няма как. Която и да е лекторката, тая си прави каквото иска.
Един път влязла в недобро настроение и започнала да гони преди да е започнал изпита. ТИ - без книжка - ВЪН, ТИ - седнал си на криво - ВЪН и изгонила 5-6 човека. Дошла лекторката и ги питала какво правят навън и те казали, че Андрейчин ги е изгонила. Вкарала ги тя и Андрейчин - защо ги пускаш т.т.т.тттт, аз толкова сили похабих, за да ги изгоня!
Друг изпит - решила тая дъртата да нареди хората по колонки. Една колонка Математика, една колконка Приложна и тн. Един от Приложната не могъл да си намери место и седнал в колконка на Математика. Решил всички задачи, оная Андрейчин отишла, видяла ги и се разкрещяла - ама ти си Приложна. Защо си в колоната на Математика? Вън - 2.
Когато пуска до тоалетната, чака да се съберат 4-5 човека и ги води заедно до кенефа. Даже са разказвали, че пикаеш на отворена врата, за да не си наместиш пищови, тва-онова. И малко ако се забави, оная крещи - защо се забави? Значи преписваш.

Ама някак си трябва да я излъжем вдругиден. Да не е по-умна от нас? :lol: Това че може да крещи и да прави човека на гъз, нищо не означава.
Изображение
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Колега по съдба, Бетон-е, видях сега, че си ме питал как е при мен ситуацията. На 11 септември имам два изпита, на 12 - един. Не знам дали аз ще ги разбия или те мен вече, искам просто да минават тея два дни! :)
Иначе честито за двата взети - това значи, че си трети курс вече :D Успех на най-гадния изпит!!
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
sapiente
От дъжд на вятър

Мнение от sapiente »

Разбрах, че имало нова заповед - не може да се запишеш с повече от един невзет изпит, верно ли е? А тези, които са останали с два и незнаят за тази заповед.... :shock:
Аватар
Shemyaza
В началото бе словото

Мнение от Shemyaza »

На мен ми каза секретарката, че с един може да се запише, а с два трябва да се подава молба към декана и той да решава :?
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Shemyaza написа:На мен ми каза секретарката, че с един може да се запише, а с два трябва да се подава молба към декана и той да решава :?
При нас си е с два.
Днес лудницата беше същата, както и се очакваше. Цялата катедра геометрия бяха направили изпитите си днес. Събрахме се супер звездите на факултета - над 150 човека от Математика, Приложна математика и Математика и информатика. Половината мои познати. 8)
Всичките с леки изключения в катедра Геометрия явно са преболедували чума, бяс, холера и малтийска треска по два пъти. Е баааа сииии. Докато наредят колоните, докато се навикат.... и нарочно ще кажат кой е допуснат до устен в четвъртък или в петък, за да нервят хората. А устния е в петък. Ае какво да кажа.
Изображение
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Ее, аз днеска бях точно на тоя, и на мен ми води Андрейчин :lol:
Даже след него засякох Gavrosh (така де, той ми се обади, аз без коса някак си не мога да го позная :lol: )

in the same line of thoughts - взел съм писмения
efegee
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

Аз се наредих без изпити....някак не го очаквах. Винаги съм си мислела, че първата година поне един ще остане за поправка :roll:
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”