СУ, ТУ, УАСГ

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

marinela_koleva написа:Ти я явно си се уредил добре
Още съм втори курс. Имам още :wink:
Виж сега. Бил съм в страшна помия. Не ща и да си спомня. Но тя ме амбицира. Некви закостенели смешни "преподаватели" да те правят на гъз и да се държат като с животни, а да се мислят за супер важни, за да си избият комплексите (почти всички) Чакайте, бре гащници, кои сте? Да те карат да правиш куп идиотски неща, и ако не си направил поне едно да не завериш. Да не си знаеш бройката на изпитите, които влачиш... и още и още. Отделно спонсорите ти да си мислят, че си едва ли не... Затова ненавиждам меито. Адски го мразя. От всичко най-мразя да бъда недооценен. Много ми се беше насъбрало. Бях слушал доста за СУ от все надъхани хора и реших да дойда ако не за друго, то поне като напиша за 3, да имам 3. Е, мога да кажа, че много повече оттова ми се случи. В най-смелите ми мечти не съм си и мислел, да си ги представям. Със сигурност ми предстоят още незабравими мигове и ги очаквам с нетърпение. :P :P

Нито искам да променя мнението на някой, нито аз ще си променя мнението!
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Разказът до преломният момент със СУ е валиден за всички образователни структури в страната, които разчитат най-вече на своето реноме и стара слава... а те за съжаление са много!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Да, СУ има слава, имидж и нямам как да не разчита на него. Нали именно за това е рейтинга? Но пропускаш, че израства все повече :wink:
Ако бъда откровен, имало е моменти, когато е поизоставал от Московския, Кеймбридж, Оксфорд, Сорбоната, Хумболтовия. Но сега класите са изравнени.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:D Е, в определени специалности си е над тях! :P Аз съм в такава!
lpishinov
В началото бе словото

Мнение от lpishinov »

Да попитам какво ви е мнението за КТТ в Ту-софия. Питам вас заради невъзможността за пристрасно мнение( или греша :) ).
Аватар
martin
В началото бе словото

Мнение от martin »

lpishinov написа:Да попитам какво ви е мнението за КТТ в Ту-софия. Питам вас заради невъзможността за пристрасно мнение( или греша :) ).
:lol:

грешиш!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А кво е
КТТ в Ту-софия
:?:
lilit
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lilit »

Бeтон написа:Да, СУ има слава, имидж и нямам как да не разчита на него. Нали именно за това е рейтинга? Но пропускаш, че израства все повече :wink:
Ако бъда откровен, имало е моменти, когато е поизоставал от Московския, Кеймбридж, Оксфорд, Сорбоната, Хумболтовия. Но сега класите са изравнени.
А ся де...ти изкара СУ като 1 от най-великите университети....като са изравнени класите защо много хора предпочитат да отидат в тези университети и да са в чужбина, а не да са в СУ и да са си в БГ ?!?!?!
I was alone an' I needed love
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Всеки с проблемите си. Да не съм им пресаташе?
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

lpishinov написа:Да попитам какво ви е мнението за КТТ в Ту-софия. Питам вас заради невъзможността за пристрасно мнение( или греша :) ).
Брат ми завърши тази специалност. Тя наистина му е на душата. Сега работи в Nexcom и е много доволен и от професионалното си развитие и от заплащането. :)
Надявам се, че този коментар ще ти помогне.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Joker написа:А кво е
КТТ в Ту-софия
:?:
комуникационна техника и технологии
Отворете сърцата си ;)
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Бeтон написа:
marinela_koleva написа:Без да се обиждат някои хора (обръщам се най-вече към Бетон) , но много хора вече не са на мнение,че СУ е най-добрият ВУЗ в България.
Да, тези които не могат да го оценят.

Какво искате да разказвам на това место?
Че вчера на Общото събрание три минути ръкопляскахме прави за Декана и зам. деканите на факултета ни и нямахме намерение да спрем. Просълзявайки се, ни направиха жестове да попритихнем.
Че преподаватели си говорят със студенти като с равни, все едно са първи другарчета от детските години. Че за едно междучасие не мога да сляза и да се кача, защото познатите ми са толкова много, и само с едно "здрасти, как си", 15-те минути минават. Че да съм на страхотна лекция на стойностен преподавател, за мен е чест и още и още...

Но това са Висши неща и е нормално не всеки да ги оцени и да прави сравнения по разни други низши критерии, защото само те фигурират в главата му и се ръководи от тях.
Бетоне, сега го видях това мнение. Хм, не знам дали може да се каже по-точно.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
funkz
В началото бе словото

Мнение от funkz »

Ако искаш УАСГ не забравяй, че силно влиза в бала и оценката по Физика от дипломата , аз се прецаках така и ето ме сега в СУ :roll:
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

СУ е за прецакани ;)
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

мацко и ти си прецакан бате. Бетон-тия мили моменти може да си ги имаш и в друг университет. Това не прави СУ номер 1
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”