За кредитите
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
избираемите и факултативните са горе-долу едно и също нещо, поне при нас е така...и спокс, ще ги научите тия кредити и ще си ги смятате колко дисциплини ви трябват за да завършите семестър, не е чак толкова трудно...ние бяхме първите с кредити и пак сме се оправили
- най-важното: четете внимателнокнижкитете, които щт ви дадат...там пише всичко! good luck
:):)!
-
- От дъжд на вятър
Добре де, факултативни, изборни, едно и също... Да, ама при нас във ФМИ никъде не съм видял някоя дисциплина да е факултативна. Всичко е изборно. И пише, че в момента, в който запишеш една изборна дисциплина, тя за теб става задължителна. Кои са тогава факултативните дисциплини, защото при нас не съм видял такова нещо.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
-
- От дъжд на вятър
-
- От дъжд на вятър
-
momchil todorov
- В началото бе словото
Голяма част от горните мнения не отговарят на истината за кредитите. Не знам защо някой хора пишат без да са запознати?!? Това бърка интересуващите се.
Ето тук може да намерите всичко, ама всичко за Кредитната система http://the-faculty.org/resources/credits
Четете, мислете, питайте - вие решавате какво ще учите!
И системата не е направена, за да ви е по-лесно, а за имате възможност да избирате неща, които са ви интересни и полезни.
Ето тук може да намерите всичко, ама всичко за Кредитната система http://the-faculty.org/resources/credits
И системата не е направена, за да ви е по-лесно, а за имате възможност да избирате неща, които са ви интересни и полезни.
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Това е изключителнно полезна информация! Благодаря ти!momchil todorov написа:Голяма част от горните мнения не отговарят на истината за кредитите. Не знам защо някой хора пишат без да са запознати?!? Това бърка интересуващите се.
Re: За кредитите
и мен ме вълнува въпросът за кредитите
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
А мен ме вълнува няма ли да спреш да спамиш?p_e_t_i_a написа:и мен ме вълнува въпросът за кредитите
Компютърни науки 1 курс
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
ПЕТЯ, ПЕТЯ, ПЕТЯ !!
АЛЕ-АЛЕ-АЛЕ
Петяяяя, петяяяяяяяяяяяя, петя..........е спамер

АЛЕ-АЛЕ-АЛЕ
Петяяяя, петяяяяяяяяяяяя, петя..........е спамер