Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз съм специалност Индология имам един доста глупав въпрос. Като се записвах, в ЦИЕК не ми казаха в колко точно започва този курс. Днес ходих до там, но беше солидно заключено и ми се струва, че утре пак ще е така. Та има ли някой представа в колко започват въпросните курсове? Или поне дали утре ще има някой, който да отговаря на телефоните в ректората в учебен отдел?
Kuln написа:Да бе, ама унгарската филология са от 10ч., а нали сме все към един факултет. Глупостта ще е да сме и ние от 10 и да цъфнем в 8:30.
Е, що да е глупаво? Ще видиш сградата, може да се запознаеш с колеги от твойта специалност, може да намериш и някое кафе в околноста. При всички положения, мисля си, че е по-добре да си по-рано, отколкото точно на време
Аммм, и на мен не ми казаха в колко часа, но след като се записах, до вратата на портиера видях нещо като информационно табло, на което пишеше, че курсът започва от 09:00 ч.....имаше изредени разни специалности и иранистиката беше сред тях, но не помня кои бяха другите
Изглежда днес е като вчера, портиерът не пуска, нямало никого...
А ти не го ли попита?
Да, и аз така си мислех, че ще бъде. Предполагам, че преди 9:00 няма да почнат курсовете. А и щом O f f i i i i i е видяла бележка, значи в 9:00 почваме. То в ЦИЕК така или иначе 4 специалности почват от 10ти, предполагам, че те са били изброените.