Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Ами карат май некво пежо... един ден гледам, че некакъв псува две блондинки на едно кръстовище и кога вида... те нашите героини... Ами как карат, наскоро беха катастрофирали
btw, едни приятели като малки се бяха били с тях, милите много са простички
спрете се бе,еба му маиката.една тема няма в тоя форум дето да не сте я оспамили.и по-лошото спамите в съвсем различна насока от зададената в заглавието на темата.някои ако му потрябва нещо неможе да го намери посмъртно,трябва да изчете 10-15 стр с глупости.тоя форума запрелича на свинарник.как може да имаме толкова идиотски манталитет.писна ми от ганъовци
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ написа:спрете се бе,еба му маиката.една тема няма в тоя форум дето да не сте я оспамили.и по-лошото спамите в съвсем различна насока от зададената в заглавието на темата.някои ако му потрябва нещо неможе да го намери посмъртно,трябва да изчете 10-15 стр с глупости.тоя форума запрелича на свинарник.как може да имаме толкова идиотски манталитет.писна ми от ганъовци
съгласен съм с теб
то хубаво е спама, ама да си е на определено място
лично аз не си позволявам да спамя някакви важни теми
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men