Посегателството върху Алма Матер е позор за България...
айде да не спамим темата, защото според мен въпроса е много важен, още повече че не се отнася само до градините на СУ! не сте ли забелязали че на всяка крачка всеки свободен имот се превръща в хотел или в нещо подобно??? споде мен това не е правилно, защото вярно е, че Бългаия има предпоставки да се превърне в сртана, за която туризмът е много доходен, но все пак за да се развива този туризъм са необходими не само хотели, а и неща, които да покажем на хората, които идват тук. а точно тези неща системно се унищожават 
Nie aufgeben!
- Ira_dei
- Драскач
Да си кажа правата,нищо чудно онзи човек от темата за ботаническата да е прав и от ръководството да лапат пари като обезумели...нищо не е случайно
Ако нямаха изгода,дали щяха да се разпищят така от СУ...не мисля.За жалост в нашето общество моралните ценности хич ги няма...ценност са парите 
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Стига с тези перални за пари...60% от хотелите по българското Черноморие са си точно това,като започнем с хотела на брата на Милен Велчев на Златни Пясъци и стигнем до тези на Ахмед Доган в Слънчев Бряг...а сега и Балчик...следващото,което очаквам от Стефан Данаилов,е да има и претенции към задния двор на Ректората...да вземе и там да си построи едно малко хотелче...какво му пречи на човека,нали има цялото министерство зад гърба си