MOlq, vazhno e!!!
ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
hora, az samo vaprosi zadavam, ama nqkoj znae li koga e popravitelniq po informacionni tehnologii pri Ivo Piperkov? I saotvetno kak da se qvq na popravka - trqbva li da se pi6e nqkakav protokol ili prosto se izsipvam tam?
MOlq, vazhno e!!!
MOlq, vazhno e!!!
Do not follow where the path may lead- go where there's no path and leave a trail!
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
tanzen,
в официалната информация на страницата на ФЖМК няма нищо такова като поправителен изпит по ИТ, така че пробвай с информация от Ичева. Ако и тя не знае, пиши на Пиперков и той ще ти каже кога е изпитът. Доколкото знам за поправителна сесия не се плаща, но за радост досега не ми се е налагало да се запознавам с процедурата, така че не мога да ти помогна
в официалната информация на страницата на ФЖМК няма нищо такова като поправителен изпит по ИТ, така че пробвай с информация от Ичева. Ако и тя не знае, пиши на Пиперков и той ще ти каже кога е изпитът. Доколкото знам за поправителна сесия не се плаща, но за радост досега не ми се е налагало да се запознавам с процедурата, така че не мога да ти помогна
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нямаш проблем - днес и БобитУ мина по тая процедура. Пък и каква е гаранцията, че ще си намериш медия, в която да те вземат на стаж и да отговаря на профила ти? И без това мнозинството работят в печатни, ако и да са тв-фейсиз.
Впрочем, върнах се и, да знаете, ако не на 1ви, на 2ри ще ви намеря. Знам ви програмата, зайцииии... *заплаш-заплаш*.
Впрочем, върнах се и, да знаете, ако не на 1ви, на 2ри ще ви намеря. Знам ви програмата, зайцииии... *заплаш-заплаш*.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
10xbvz написа:tanzen,
A nqkoi znae li mu meil-a?
Do not follow where the path may lead- go where there's no path and leave a trail!
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
*притеснено* Поради технически причини нямах възможност да ида на 3 и 4 и в момента нямам представа колко съм назад и с какво. Ако някой не му е проблем, лекции за първи курс Журналистика - Социална психология и Радиокомуникации може ли да ми прати поне нещичко? Мерси.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Първи курс не би трябвало да се учи Радиокомуникация - даже съм сигурна, че не се учи. Ако сте при Снежана Попова, лекциите вероятно няма да ви трябват - поне до миналата година практиката беше на изпит да дава анализ на откъс от радиопредаване, за което ти трябва само дар слово и някаква обща култура.
По социална психология също няма да мога да ти помогна с лекции (зафичих ги към дома), но ако имаш възможност, време и желание, намери си 5те томчета на Сава Джонев ("Социална психология") и действай по тях. Първите 4 от тях ще ти влязат в употреба, но трябва да си отбереш по конспекта, тъй като има доста допълнителни неща. Проф. Драганов също ги препоръчва, да знаеш.
По социална психология също няма да мога да ти помогна с лекции (зафичих ги към дома), но ако имаш възможност, време и желание, намери си 5те томчета на Сава Джонев ("Социална психология") и действай по тях. Първите 4 от тях ще ти влязат в употреба, но трябва да си отбереш по конспекта, тъй като има доста допълнителни неща. Проф. Драганов също ги препоръчва, да знаеш.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
tanzen,
той си го пише мейла още първия час на дъската и телефона също. Ще ти го пратя на ЛС, ако го намеря но мисля че го знам.
infy,
ВСИЧКО МОЖЕ, това е факултетът на неограничените възможности
. Възможно е да си профил телевизия и да си правил стаж в печатна медия. Все едно е дали ще отидеш на заверката за телевизия или на заверката за печатр може и на заверката за радио да пробваш (има колеги които са в профил Печат и агенционна журналистика, правили са си стажа в радио и си го заверяват в деня за печат). В крайна сметка важни са две неща: да имаш бележка за проведен стаж и да я покажеш на някой, кото да ти се подпише в книжката
Eneya,
зараи тебе специално погледнах на какво от първи курс може да викаш Радиокомуникация, ама нищо не се връзва, РК е във втори курс. А иначе - какви лекции. По СП се пишат курсови работи, а по РК текущи писмени работи и изпит. По първото важното е да напишеш нещо, а ако си на изпит да препишеш нещо. По второто важното е да умееш да анализираш, пък то не е толкова лесно, колкото всички твърдят, особено като задачата е анализ на проблем по избор от чутото
А иначе чети каквото Търговецът на кристал ти е казала, сигурно ще ти помогне за изпита при проф. Драганов 
той си го пише мейла още първия час на дъската и телефона също. Ще ти го пратя на ЛС, ако го намеря но мисля че го знам.
infy,
ВСИЧКО МОЖЕ, това е факултетът на неограничените възможности
Eneya,
зараи тебе специално погледнах на какво от първи курс може да викаш Радиокомуникация, ама нищо не се връзва, РК е във втори курс. А иначе - какви лекции. По СП се пишат курсови работи, а по РК текущи писмени работи и изпит. По първото важното е да напишеш нещо, а ако си на изпит да препишеш нещо. По второто важното е да умееш да анализираш, пък то не е толкова лесно, колкото всички твърдят, особено като задачата е анализ на проблем по избор от чутото
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Простете за спама, но... как да не го обичаш, хъ?bvz написа:пък то не е толкова лесно, колкото всички твърдят, особено като задачата е анализ на проблем по избор от чутото
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Всичките 3 лета. На печелившите - честито, аз онзи ден си взех последната заверка от стаж.
А, впрочем... 2 курс, хи хи хи... ако оцелееш първия му семестър (основно), смятай се за завършила. Повече няма пък да кажа
А, впрочем... 2 курс, хи хи хи... ако оцелееш първия му семестър (основно), смятай се за завършила. Повече няма пък да кажа
В края на ноември
В края на ноември
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
Това, че може да се заверяват документи за профил Телевизия и на 11-ти е сигурно, нали! Сега го прочетох на информационното табло...http://info-fjmc.blogspot.com/
Живей на ръба, но недей да падаш