Но има отделна тема за квотите по пол
ПП Другите скандинависти къде се изгубихте, всички специалности си имат теми, само нашата замира
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Правилно помниш, бравод-р_Хауз написа:Него го приеха тази година от втория опит, мисля. Над 5 имаше по англ, страшна памет имам![]()
Ами несигурно е, но предпочетох да рискувам да изгубя една година в мързелуване, отколкото да прекарам една в учене на теми и да вляза нещо, което не ми харесваNemesis написа:Аха..а защо не е направил и резервен вариант като например да държи изпит и по друг предмет- по литература и там ако е имал по висока оценка да го приемат още от първия път /не тази специалност може би но все пак да го приемат?/? Не знам де ..ама така само с едно нещо като кандитдатстваш не е ли доста рисковано и несигурно?
Е, чак дотолкова не съм незапознатHeimdall написа:повечето хора си мислят, че филологията е само учене на език, т.е. университетът е нещо като школа за чужди езици.
Нямах предвид за какви очаквания за реализация имаш. Тва е друг въпрос.Vaskes написа:Относно това какво ще ми донесе специалност като умения, знания, възможности за реализация и т.н. - нямам представа.