колко издържате
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
1 -1melestorm написа:Е, айде де за 1 хилядна.Fed написа:И все още съм рекордьор!melestorm написа:Аз успях за 0.016!
кой ти я дава
то за 1 хилядна
фед си пие кафето
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
Абе 1 хилядна е много време!!! Как може някой да мисли че е малко?
На практика всяко отделно действие във Вселената се случва за минималното време, което сравнено с 1 хилядна е цяла вечност.
Няма да се впускам в подробности... на кратко:
Съдбата на нашата вселена е решена за по-малко от 1 хилядна!!!
Веднага след предполагаемия Голям Взрив (Big Bang) започва битка на антиматерията с материята. В този момент частиците на материята анихилират с частиците на антиматерията и в крайна сметка се оказва че материята е повече от антиматерията, поради което вселената продължава да съществува... поради което вие съществувате. Ако антиматерията беше повече всичко от материята щеше да анихилира и нищо нямаше да продължи съществуването си... нямаше да има нищо....нито някаква енергия, нито някаква материя, нито дори и скритата материя във Вселената, която съставлява почти цялата маса на Вселената (доколкото знам аз - 96%).
Та всичко това е станало за по-малко от 1 хилядна. Нашата съдба е решена за по-малко от 0.001 сек.
Не е основателно някои от вас да мислят че 1 хилядна е "нищо"...
Благодаря за вниманието!
На практика всяко отделно действие във Вселената се случва за минималното време, което сравнено с 1 хилядна е цяла вечност.
Няма да се впускам в подробности... на кратко:
Съдбата на нашата вселена е решена за по-малко от 1 хилядна!!!
Веднага след предполагаемия Голям Взрив (Big Bang) започва битка на антиматерията с материята. В този момент частиците на материята анихилират с частиците на антиматерията и в крайна сметка се оказва че материята е повече от антиматерията, поради което вселената продължава да съществува... поради което вие съществувате. Ако антиматерията беше повече всичко от материята щеше да анихилира и нищо нямаше да продължи съществуването си... нямаше да има нищо....нито някаква енергия, нито някаква материя, нито дори и скритата материя във Вселената, която съставлява почти цялата маса на Вселената (доколкото знам аз - 96%).
Та всичко това е станало за по-малко от 1 хилядна. Нашата съдба е решена за по-малко от 0.001 сек.
Не е основателно някои от вас да мислят че 1 хилядна е "нищо"...
Благодаря за вниманието!