Световен тенис
Модератори: ники, Methuselah
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Изтървах ги и аз тези мачове. За Шарапова се радвам, но вече няма за кого да викам, егаси. И трите ми любимки Мартина Хингис, Пати Шнидер и Ана Иванович отпаднаха. Само Жустин остава...sedrik написа:Аз пък една нощ изпуснах от турнира и те половината поставени при жените отпаднали - Вайдишова, Шарапова, Хингис (за молямо мое съжаление), Надя Петрова (резонно), Пати Шнийдер.
Някой гледал ли е някои от тези мачове?
При мъжете откакто Гилермо Кория го налегнаха контузии, а Андре се отказа така и нямам фаворит, освен може би Сафин. Но пък си имам анти-фаворит в лицето на Надал
Сега се радвах на Колшрайбер, но той пък отпадна от Моя. А тъпите коментатори само възхваляваха испанеца през целия мач и ми късаха нервите. А Колшрайбер направи целия мач - повечето красиви отигравания бяха негови и загуби заради собствените си грешки, не заради някаква кой знае каква игра от страна на Моя.
За стила игра - определено предпочитам играта от линията. Затова и най обичам да гледам мачове на клей.
Ми да ти кажа, що се отнася до тенис, и тримата по-горе, които ги изброих, мисля, че са много добри. Мен ако питаш, в Евроспорт БГ са най-добрите коментатори. А, как можах да забравя и Тодор Алексиев. Никой от тях не може да се сравнява с онея лигльовци от БТВ например.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.