А за филмчетата - единственият недостатък е, че са на тоооолкова малък екран, че залягам на бюрото и се дзверя в монитора докато прочета събовете. Не си е работа, но веднъж хванете ли принципа, няма пускане.
Японистика?!
Модератор: Don Horhe
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
И аз! И по тази причина утре смятам да изкарам цял ден на Витоша с едно термосче и малко кекс (не съм сбъркала реда на буквите, нито пък самите букви, без цинизми, моля)...
А за филмчетата - единственият недостатък е, че са на тоооолкова малък екран, че залягам на бюрото и се дзверя в монитора докато прочета събовете. Не си е работа, но веднъж хванете ли принципа, няма пускане.
- hotch_potch
- В началото бе словото
Ааах и аз искам на карандила - чак не се трае, но по Хайдушката е ужас, има змии и ще слънчасам и само мога да се оплаквам. Приятно прекарване на Витоша
Та като клинеш върху 'larger screen' субтитрите са лесни за четене (=
Аааахах само в темата на китаистиката не пиша
Та като клинеш върху 'larger screen' субтитрите са лесни за четене (=
Аааахах само в темата на китаистиката не пиша
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Колеги японисти, може ли да ви отправя една молба за превод?
Случааайно ми линкнаха това странно творение на японската мисъл и след единодушното решение, че
Случааайно ми линкнаха това странно творение на японската мисъл и след единодушното решение, че
Все пак искам да попитам, за какво става дума в флашчето по-горе? Много ми е интересно, наистина...[00:01] capt_oats: bate
[00:01] capt_oats: yaponcite sa wrong
[00:01] gratz_bambi: e twa
[00:01] capt_oats: ama mnogo wrong
[00:01] gratz_bambi: praat amfetite
medicate, medicate
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Ами явно не, но трябва да събираш точки с коментари и глупости. Първите няколко кликвания обаче са на далавера.Pu написа:Абе, за ларджър скрийн не трябва ли платен акаунт?
This is evil!
Асоциациите ми бяха свързани с нещо за деца ( 4 - за, chan обикновено се слага след имената като идентификация за това, че въпросният човек е дете. Това е свързано преди всичко с йерархията на японцитe).Saudi_Arabian_:P написа:Случааайно ми линкнаха това странно творение на японската мисъл и след единодушното решение, че
Цитат:
[00:01] capt_oats: bate
[00:01] capt_oats: yaponcite sa wrong
[00:01] gratz_bambi: e twa
[00:01] capt_oats: ama mnogo wrong
[00:01] gratz_bambi: praat amfetite
Все пак искам да попитам, за какво става дума в флашчето по-горе? Много ми е интересно, наистина...
В крайна сметка отворих и сайта и мисля, че става дума за аниме и манга сайт, в който се организираше и кънвеншън съответно....
Хубавото и същевременно странното беше, че имаше правила, които забраняваха ъплоуда и коментарите в сайта.
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
4chan няма нищо общо с деца.
Това е малко известната английска версия на социално значимия японски мега-форум 2chan, което идва от "2 channel" (чете се "ни-чанеру"). Този японски сайт е много повече от форум, той е явление, което създава нови социални тенденции и променя старите. Това е цялото им общество, събрано онлайн, показващи свои черти, които на живо не биха показали. В официалните институции като съд и полиция, дискусии от 2chan се взимат като веществени доказателства. И още много мога да говоря на тази тема, но да не се отплесвам.
Иначе линка не мога да го отворя.
Иначе линка не мога да го отворя.
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
-
Александър
-
Александър
Еми да не те излъжа, но до колкото знам нещата с преместването стоят така....имаш ли успех 5.50 или над 5.50 след първата година можеш да запишеш, която искаш филология....
но все пак се консултирай и в Учебен отдел като почне семестърът..
ако не стане така...пробвай пак!Аз мислех, че няма да влезна та бях намислила купища планове
ЖЕлая ти УСПЕХ има ли желание ще стане
пиши как вървят нещата
стискам палци! Заслужава си!
П.С. Мисля, че има разни хорица, които са се преместили...но май само за китаисти съм чувала
надявам се някой по-вещ да се обади
като Сашко например! Той знае всичко! 
ЖЕлая ти УСПЕХ има ли желание ще стане
П.С. Мисля, че има разни хорица, които са се преместили...но май само за китаисти съм чувала