Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Бавария написа:аз всичко знам
и просто за да е по-интересно нарочно не написах мн на изпита, че да не влезна редовно от първия път
то така всеки може, с прехвърляне е по-интересно
ей пич, ти извади егати самочувствието, чак ще ни накараш нас останалите да се чувстваме глупави (но едва ли). лично аз на твое място бих си седяла мирно и кротко без да се изхвърлям много-много, не за друго, ми щото изглежда смешничко отстрани. айде no hard feelings
брей, сега от мен какво се очаква да отида в ъгъла ли
ей, льольо
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
и просто за да е по-интересно нарочно не написах мн на изпита, че да не влезна редовно от първия път
ей пич, ти извади егати самочувствието, чак ще ни накараш нас останалите да се чувстваме глупави (но едва ли). лично аз на твое място бих си седяла мирно и кротко без да се изхвърлям много-много, не за друго, ми щото изглежда смешничко отстрани. айде no hard feelings
Хмм, ми той си е смешника на форума, кво да го правим. Добре, че ти дойде да го наредиш
ммм, е аз мисля, че време е смешника се пенсионари...
празнувайте...
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Хмм, ми той си е смешника на форума, кво да го правим. Добре, че ти дойде да го наредиш
ммм, е аз мисля, че време е смешника се пенсионари...
празнувайте...
Е, чакай поне юбилей от 3000мнения да направиш. Изпращане ще правиш ли?
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета