И аз кандидатствам по - нормален начин и разчитам на висок бал и дано да стане, нали гледат само балаМиналата година аз кандидатствах по нормален начин за тази класация и ме приеха без да имам каквито и да е връзки.
Класирането за общежития
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
- DevilFighter
- В началото бе словото
Абе корупцията върви успоредно с честността в тази държава... 
Софтуерно Инженерство - I курс
Bonney Nem - Life is life
Bonney Nem - Life is life
- Merry-go-round
- В началото бе словото
Дали???И без вас ще има достатъчно кандидати.
Мда, точно така. Какво си мислиш, че ако тези, които смятат, че всичко става с връзки не кандидатсват, няма да останат хора, които искат да имат що-годе качествено образование в България? Винаги ще има разумни млади хора, които да преценят реално ситуацията. И искам да уточня, не съм казала, че няма корупция и че хората не се възползват от връзки. Идеята ми беше, че хората постоянно се оправдават с това, а то не е постоянно срещащо явление.
Да, точно тва си мисля!!!Merry-go-round написа:Дали???И без вас ще има достатъчно кандидати.
Мда, точно така. Какво си мислиш, че ако тези, които смятат, че всичко става с връзки не кандидатсват, няма да останат хора, които искат да имат що-годе качествено образование в България? Винаги ще има разумни млади хора, които да преценят реално ситуацията. И искам да уточня, не съм казала, че няма корупция и че хората не се възползват от връзки. Идеята ми беше, че хората постоянно се оправдават с това, а то не е постоянно срещащо явление.
Тези млади и умни хора намират начини и бягат в чужбина:):):)Сори ама мисля, че си в заблуда:) То още тази година се видя.Щом до 4то класиране се стигна и земат оценките от други места за да си запълнят хората...и тва не е само в СУ:) Просто тука отдавна не е имало, но хоп...влезнахме в ЕС и ся сичко живо бяга(ако има възможност).
Някой беше писал, че за педагогиките нямало 4то...как бе.А Химия и Информатика кво е, а Физика и Информатика и т.н.
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
Бе то по принцип те няма да се мяркат много много по общежитията(освен по купоните) ама си е гадно...ма аз мислех, че има и двойни стаи или бъркам?Някой май беше попитал дали може да е сам в общежитие и да плаща за 3ма...ми може ама ако си намериш някой който просто да се запише че позлва общежитието без да е така а ти да си му плащаш таксата:)Брат ми кат беше на общежитие към УАСГ с още дно момче писаха някъв техен приятел и си му плащаха таксата и си бяха само двамата(то дори им излизаше по евтино отколкото да плащат за двойна стая):)Та вратички винаги има...се пак сме в БГLicenti0us написа:не, че съмнякаква глезла, ама направо ми се завива свят като си помисля , че в една стая ще трябва да съжителстват трима души.
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
petio написа:Бе то по принцип те няма да се мяркат много много по общежитията(освен по купоните) ама си е гадно...ма аз мислех, че има и двойни стаи или бъркам?Някой май беше попитал дали може да е сам в общежитие и да плаща за 3ма...ми може ама ако си намериш някой който просто да се запише че позлва общежитието без да е така а ти да си му плащаш таксата:)Брат ми кат беше на общежитие към УАСГ с още дно момче писаха някъв техен приятел и си му плащаха таксата и си бяха само двамата(то дори им излизаше по евтино отколкото да плащат за двойна стая):)Та вратички винаги има...се пак сме в БГLicenti0us написа:не, че съмнякаква глезла, ама направо ми се завива свят като си помисля , че в една стая ще трябва да съжителстват трима души.
хм, двойни, тройни, незнам. Просто се познавам и ще ми е трудно, с който и да е.
Ама това с брат ти е страшна идея.
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly аway.Listen to the words I say]
Ем те го напраиха щото бяха трима ма единия се отказа и ги караха да плащата като за двойна стая(което е по-скъпо) въпреки, че те нямаха вина, че онзи решил да се отказва от общежитие...И кат сметнаха така да запишат някой им излизаше ако не се лъжа по 30 вместо по 20лв на месец, а за двойна ги караха да плащат по 40лвLicenti0us написа: хм, двойни, тройни, незнам. Просто се познавам и ще ми е трудно, с който и да е.
Ама това с брат ти е страшна идея.
Просто трябва да намериш някой, който не е от София и не иска да е на общежитие и готово:)
Дано...че 5 години патуване с БДЖ ми се отразиха адски зле...а и ако не съм с работата ще ми е доста неприятна ситуацията.Чакам 14-и:)Дано да се класирам.Мисля да пруча въпроса и със семейните дали може братя да бъдат настанени там.Надали ама не пречи да се провери:)uktc написа:petio на общежитие ли ще си?