Първи ден в СУ?!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
кой повика кой почука
- Драскач
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
утре ще звънна 1-2 телефона иhubata написа:а неможе ли по-рано, примерно началото на юни поне?ra4e^f написа:Принципно с края на редовната втора сесия, мисля,че беше 6 Юли
ще оправим работата
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Уфф, ами сега се хванах да уча за урбанизация и градски центрове през КЖЕ, а иначе конспекта за съжаление го няма в сайта, но някой ден мога да ти го пратя сканиран или на ЛС като ми остане времеJoker написа:Е, онзи път, за който стана дума преди ден-два, работата ми я свършиха приятели, но стана! Стават и такива работи...
Как върви зубренето за държавния изпит? Има ли го вашия конспект някъде в нета, да му хвърля един поглед?
Като птичка в небесата 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
КАК ЩЕ ИЗТЪРВЕШ ОТКРИВАНЕТО????????Blood Countess написа:Е, да, но на мен ще ми е първото откриване на учебната гАдинаи нямам намерение да го изпусна. Тръпката няма как да я усетя по-силно, чакайки колегите да дойдат във факултета...
Трябва да имаш мозъчно изкривяване, недай си Боже. Един Великден в годината! Да не чуеш проф. Биолчев, това е пропуск! Както още съм под еуфория от взетия Математически Анализ... до края на месеца ще ми вълнуващо. Още малко изпити, записване, после Откриването. И след това сеси.. семестъра. Взе за сесии мисля

И аз съм 1ви курс!
Но аз ще съм в Хим.факултет и аз също не съм наясно с това кога започваме,къде и т.н. 
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
и аз ще съм тамБeтон написа:КАК ЩЕ ИЗТЪРВЕШ ОТКРИВАНЕТО????????Blood Countess написа:Е, да, но на мен ще ми е първото откриване на учебната гАдинаи нямам намерение да го изпусна. Тръпката няма как да я усетя по-силно, чакайки колегите да дойдат във факултета...
Трябва да имаш мозъчно изкривяване, недай си Боже. Един Великден в годината! Да не чуеш проф. Биолчев, това е пропуск! Както още съм под еуфория от взетия Математически Анализ... до края на месеца ще ми вълнуващо. Още малко изпити, записване, после Откриването. И след това сеси.. семестъра. Взе за сесии мисля
ще люпя семки...
и ще слушам мача по радиото
Don't look back, 'cause you know what you might see