нищо доброIra_dei написа:Любопитно ми е дали и тук ще чуя същата помия,която чувам и от доста други хораВие какво мислите за САЩ?И ЗАЩО го мислите,обосновете се,а не с кратък отговор...
Какво мислите за САЩ?
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Какво мислите за САЩ?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Marmelada
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
това беше целтаIra_dei написа:супер "компетентно" мнение,евалаMarmelada написа:Мразя СтимАЩ,няма такава помия,ние сме номер едно,въртим гадни комерс клипове,песнички,филмчета,особено тийн филмите които направо развалят всеки който ги гледа,ааа,да Буш е идиот,има много негри,не обичам особено негри,за мен е най-покварената държава![]()
![]()
![]()
charshavcho,гледам много неща,но така или иначе Сащ произвежда доста боклуци,повече от всеки друг,да кажем че големия пазар за нискокачествени продукти твърде много ми бърка в здравето.Моето мнение не държи да бъде компетентно в областта на политиката на Буш,те са виновни че се тъпча с бургери и картофки,аахахах,не ми харесва и че са глезльовци затълстели,хм,фаст фуда не им влияе добре.БОли ме дали е "компетентно" за някои

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
имам 1 теорияIra_dei написа:както си цитирал моят пост,в него пише да се обосновеш
- ако не можеш да си събереш цялата мисъл в 1 просто изречение,
то ти нямаш и представа за какво говориш
Don't look back, 'cause you know what you might see
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Защо мразя САЩ?Защото САЩ са единствената "империя" в момента,а всички империи досега са били подтисници,агресори и т.н.По същият начин не харесвам СССР,Нацистка Германия,Османците и всичките останали които са искали повече и повече.По същия начин след няколко десетилетия,ако съм още жив ще мразя и Китай.
Обаче за 1 нещо мразя най-много САЩ.Заради лицимерието на управляващите.Твърдят,че защитават едни идеали,а в същото време ги погазват.Поне другите гадняри не са се правили на света вода ненапита.
Мразя и САЩ,защото там заминаха двамата ми най-добри приятели.Проклета Америка!:protest:
Обаче за 1 нещо мразя най-много САЩ.Заради лицимерието на управляващите.Твърдят,че защитават едни идеали,а в същото време ги погазват.Поне другите гадняри не са се правили на света вода ненапита.
Мразя и САЩ,защото там заминаха двамата ми най-добри приятели.Проклета Америка!:protest:
Чаша,ний пак сме сами!
- Ira_dei
- Драскач
оооо неразумнии юроде,ако не се беше намесила САЩ във световната война щеше да го ядем такъв голям че си нямаш и представа.Запознайте се малко с историята бе да му се невиди....всеки пуска по нещо без да знае какво говори.Бургерите им били гадни...ами яж филия с лютеница като са гадни...ебахти мненията.Мразите ги,ама и вие не знаете защо.Най-добрите винаги ги мразят...(простра справка-зубърите в училище всички ги мразят,в Германия повечето хора мразят Байерн Мюнхен защото са най-добри,а другите отбори не са,в този смисъл...ние понеже сме цъфнали и вързали укоряваме политиката и същността на САЩ) Когато станем такава сила като тях,предлагам тогава да ги принизяваме и обиждаме и т.н
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Запознай се с историята!Ако не беше СССР,попедителя щеше да е друг.Ira_dei написа:оооо неразумнии юроде,ако не се беше намесила САЩ във световната война щеше да го ядем такъв голям че си нямаш и представа.Запознайте се малко с историята бе да му се невиди....всеки пуска по нещо без да знае какво говори.Бургерите им били гадни...ами яж филия с лютеница като са гадни...ебахти мненията.Мразите ги,ама и вие не знаете защо.Най-добрите винаги ги мразят...(простра справка-зубърите в училище всички ги мразят,в Германия повечето хора мразят Байерн Мюнхен защото са най-добри,а другите отбори не са,в този смисъл...ние понеже сме цъфнали и вързали укоряваме политиката и същността на САЩ) Когато станем такава сила като тях,предлагам тогава да ги принизяваме и обиждаме и т.н
Чаша,ний пак сме сами!
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
В крайна сметка СССР изнася войната на гърба си, а САЩ излиза големия победител...
До войната най- големите съперници на САЩ са колониалните империи Франция и Англия... а САЩ все още не е първостепенен фактор в световната политика...
След войната колониялната политика умира...а САЩ ръси яко заеми на цяла Европа, заеми, които и дават правото да диктува политиката на няколко конитента...
До войната най- големите съперници на САЩ са колониалните империи Франция и Англия... а САЩ все още не е първостепенен фактор в световната политика...
След войната колониялната политика умира...а САЩ ръси яко заеми на цяла Европа, заеми, които и дават правото да диктува политиката на няколко конитента...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Ira_dei
- Драскач
хахаха СССР сключва пакта Рибентроп-Молотов с Германия...и после немците им го вкарват,ако не беше Сащ да въведе ембаргото на Япония и да се намеси я да видим кой ли щеше да е победителя?Цялата боеспособност на американската войска и огромният потенциал за военно производство се насочват срещу Германия...така че не ме учи.Прочети малко Виктор Суворов...Desodeset написа:Запознай се с историята!Ако не беше СССР,попедителя щеше да е друг.Ira_dei написа:оооо неразумнии юроде,ако не се беше намесила САЩ във световната война щеше да го ядем такъв голям че си нямаш и представа.Запознайте се малко с историята бе да му се невиди....всеки пуска по нещо без да знае какво говори.Бургерите им били гадни...ами яж филия с лютеница като са гадни...ебахти мненията.Мразите ги,ама и вие не знаете защо.Най-добрите винаги ги мразят...(простра справка-зубърите в училище всички ги мразят,в Германия повечето хора мразят Байерн Мюнхен защото са най-добри,а другите отбори не са,в този смисъл...ние понеже сме цъфнали и вързали укоряваме политиката и същността на САЩ) Когато станем такава сила като тях,предлагам тогава да ги принизяваме и обиждаме и т.н
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
САЩ имат положителна роля във войната, понеже спират СССР да достигне бреговете на Франция и да разпространи комунизма по цяла Западна Европа...
Да, за това им свалям шапка, но в крайна сметка това си им е бил плана...
След разделянето на Полша по силата на Рибентроп- Молотов...идва рисковия момент за плана на САЩ
Опция1: Германия напада СССР...по изчисления войната се води 3 години...и когато САЩ се намеси...да спре СССР на средата на Германия
Опция2: СССР нападат Германия...войната свършва до 3 месеца...и на САЩ ще се налага да воюва със СССР докато ги изтласка до половината на Германия...
В крайна сметка улучват 6ца от ТОТО 6/49 със началото на "Барбароса"...
Големия губещ се оказва Сталин, който не усъществява ескпанзията си до Атлантика...факт е ,че докато е жив 9 Май не се чества...
Да, за това им свалям шапка, но в крайна сметка това си им е бил плана...
След разделянето на Полша по силата на Рибентроп- Молотов...идва рисковия момент за плана на САЩ
Опция1: Германия напада СССР...по изчисления войната се води 3 години...и когато САЩ се намеси...да спре СССР на средата на Германия
Опция2: СССР нападат Германия...войната свършва до 3 месеца...и на САЩ ще се налага да воюва със СССР докато ги изтласка до половината на Германия...
В крайна сметка улучват 6ца от ТОТО 6/49 със началото на "Барбароса"...
Големия губещ се оказва Сталин, който не усъществява ескпанзията си до Атлантика...факт е ,че докато е жив 9 Май не се чества...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Marmelada
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Като не те кефят нашите коментари си направи тема в word и си пиши сам,не съм длъжна да коментирам история на сащ,политика,величие на измислена държава.Аз ако искам и бургерите няма да харесвам,яж си ти лютеницата,като не ме кефи ще ги мразя защото са затлъстели,погледах и клипчето във вибокс или youtube за това колко са умни американците,сърдечно го препоръчвам не съм се смяла така...мен пък ме грее затлъстяването,сандвичите,глупавите хора,комерсиализма .Най-добрите...о,ми не са най-добрите определено,няма такова чудо,зубърите не са най-добрите или най-умните междудруготоIra_dei написа:хахаха СССР сключва пакта Рибентроп-Молотов с Германия...и после немците им го вкарват,ако не беше Сащ да въведе ембаргото на Япония и да се намеси я да видим кой ли щеше да е победителя?Цялата боеспособност на американската войска и огромният потенциал за военно производство се насочват срещу Германия...така че не ме учи.Прочети малко Виктор Суворов...Desodeset написа:Запознай се с историята!Ако не беше СССР,попедителя щеше да е друг.Ira_dei написа:оооо неразумнии юроде,ако не се беше намесила САЩ във световната война щеше да го ядем такъв голям че си нямаш и представа.Запознайте се малко с историята бе да му се невиди....всеки пуска по нещо без да знае какво говори.Бургерите им били гадни...ами яж филия с лютеница като са гадни...ебахти мненията.Мразите ги,ама и вие не знаете защо.Най-добрите винаги ги мразят...(простра справка-зубърите в училище всички ги мразят,в Германия повечето хора мразят Байерн Мюнхен защото са най-добри,а другите отбори не са,в този смисъл...ние понеже сме цъфнали и вързали укоряваме политиката и същността на САЩ) Когато станем такава сила като тях,предлагам тогава да ги принизяваме и обиждаме и т.н