Салим ще го видиш, задължително, едно тумбесто мургаво белобрадо, предполагаемо с една пластмасова черна чаша с дръжка и надпис Nescafe :0
Арабистика 3
Модератор: Don Horhe
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Да, да, правилно, Кореистика... добре...phoebe написа:Не. Той не се интересува от студентите, ако са извън класната стая. Те нямат стойност за него, не ги забелязва по коридорите даже. Пет пари не дава, че малко хора го хъъм "харесват", важни за него са... пълнените чушки и "котка ми". :laugh8:
Стискам палци накрая да няма разочарования и да си вземете изпитите добре като му дойде времето!
От колко до колко каза, че са ви лекциите?
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Ми, лекции трудно ще го наречеш. Баш като в даскало си е - пишеме буквички, обсъждаме, диктовчици, на дъската, четене групово, писане и проверяване... От време на време изпада в лирични отклонения, за Нона Йотова, бедните шарани и тъпите министри например.
А иначе сме от 9 до към 14-15, с две почивки, по 30-35 и 10-15 минути. Не е изморяващо, ако звучи толкова, нито скучно, поне за мен
А иначе сме от 9 до към 14-15, с две почивки, по 30-35 и 10-15 минути. Не е изморяващо, ако звучи толкова, нито скучно, поне за мен
medicate, medicate
Не съм обърнал внимание да ти кажа....Като се отпусне да разправя шеги не му обръщам много много вниманиеphoebe написа:Да, взех си ги. Мерси обаче.
А ти къде седиш? Аз съм тоя отпред, дето днеска Салим ми говореше за логиката на дъската, най-отдясно на реда до прозореца седя
Иначе да - наистина засега е като в даскало. Спираме когато доктор на науките Салим каже
Айде отивам да уча структурата на устата че имам проблем с гърленото "х"
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Сетих се как си лафихме с колегите веднъж за чата в Арабия и за това как се смеели така с негърленото х, обаче. След което и за това на кого би му паснало ужасно да се смее с гърленото... Еххх... Всички рано или късно я провеждаме тая дискусия
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Първо, честит празник на всички арабисти !!
Сега Салим ми се обади, забравил е да ви каже, че за понеделник трябва да можете да четете тези съчетания:
خَغ, غَخ,خِغ, غِخ,غُخ,خُغ

Сега Салим ми се обади, забравил е да ви каже, че за понеделник трябва да можете да четете тези съчетания:
خَغ, غَخ,خِغ, غِخ,غُخ,خُغ
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър